Cotter Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Mam płytę główną zbudowaną na chipsecie nForce2. Czy ma on jakiś wpływ na działanie karty graficznej? Mówiąc inaczej czy ten chipset (nVidia) będzie miał jakiś pozytywny lub negatywny wpływ jeżeli wybiorę Radeona zamiast GeForcea? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Nic mi o żadnych wpływach nie wiadomo. Wybierz taką grafę jaka Ci pasuje (pod względem wydajności i chyba przede wszystkim pod względem ceny). Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos 555 Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 mam radeona i nic sie nie dzieje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 nigdy o żadnych wpływach nie słyszałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek-PL Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 nForce2 nie rzutuje na radki... Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Chyba, że sama grafa jest o kant obić. Czytałem tylko, że przy instalacji windy warto jest by w kompie nie było karty sieciowej lub była wyłączona w BIOSie. Wtedy niby grafa zabiera lepsze zasoby mobo i systemu, ale czy dotyczy to też płyt z nF2, które same generują dwa razy więcej przerwań a XP potrafi to w miarę sprawnie zagospodarować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wałek Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 prędzej kłopot jest z GF, miałem kiedys gf 2 mx(kiedy to było:P) i jak zainstalowałem nowe stery do nForca to sie cos sypało ale teraz mam ati 8500 dosyc stara karta (ale moc to ona ma :D) i wszystko działa bezproblemowo na najnowszych sterach pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...