Gość DaMcio Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Programy STRASZNIE wolno mi sie uruchamiają podczas startu wszdedłem więc w rejestr zobaczyłem czy jest EnablePrefetcher ustawiony na 3 oka restart i nic wchodze do katalogu Prefetch a tam powiewa pustką .... aż poczułem nieprzyjemny chłód :| używam tweak xp może tam coś się przestawiło ... nie wiem pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMControlSet001ControlSession ManagerMemory ManagementPrefetchParameterts Wartość 1 - wyłączony prefetch, 3 - włączony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Wartość 1 - wyłączony prefetch, 3 - włączony.1 nie wyłącza prefetch, przestawia go tylko w inny tryb pracy, wyłącza 0, włączony domyslnie -3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 oka mam to przestawione ale ja wam mówie że system NIE WIDZI FOLDERU ... tak jak by nie wiedział gdzie on jest ;( oto jak mam w rejsetrze nagrzebane :| update: miałem wyłączony hormonogram zaań :lol: sorry że głowe zawracam ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 1 nie wyłącza prefetch, przestawia go tylko w inny tryb pracy, wyłącza 0, włączony domyslnie -3.Zgadza się :oops: Jak zwykle SGJ ma rację. Sorry za wprowadzenie w błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...