matefusz Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Mam ogromny problem ze skanerem. Nie dawno zmieniłem system z w2k na w2k3. Skaner chodził po Windows 2000, teraz po 2003 server nie chce chodzić :( Instalacja sterowników przebiego OK. Później gdy w program do skanowania chcę kliknąć Acquire to wyskakuję mi błąd że nie można otworzyć pliku w katalogu TWAIN w Windows :/ Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SACZI Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 www.infojama.pl Poszukaj tam artykułu nt W2k3server. Podpowiem, że musisz włączyć odpowiednią usługe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matefusz Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 włączyłem (WIA) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...