Gość Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 A mianowicie przy probie wejsci do katalogu pojawia sie blad: INIT-DATASTMDDM co to moze byc ? Prosze o pomoc Seba PS. wogole przy uruchomieniu taz jest blad: code144 dane updxxx nie znalazlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Ten katalog, to (o ile dobrze rozumiem wloski - a nie rozumiem go wogole) jest jakis wygaszacz ekranu z VW Golfem lub inna bryka - widocznie masz jakas wadliwa wersje tego wygaszacza... Tu cos jest: Kliknij mnie Dopiska: W tym 3 linku (na niemieckim forum) jest cos wiecej i dokladniej... Sprobuj znalezc inna wersje tego programu, do ktorego nalezy katalog... Jak dobre rozumiem, jest to program/wygaszacz do ktorego przychodza zdjecia w postaci pakietow tematycznych... Dopiska2: przetlumaczylem sobie troche tego niemieckiego na angielski i im wiecej czytalem, tym mniej wiedzialem.. teraz nie mam pojecia do czego wlasciwie sluzy ten progrtam i czy program z tego forum i wloskiego to ten sam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Dziekuje bardzo za checi. Dokladnie jest to katalog serwisowy z czesciami to grupy VW. Mam kolezanke ktora zna dobrze niemiecki wiec mi pomoze to przetlumaczyc i moze sie uda. Zadko spotyka sie ludzi ktorzy "chca", jeszcze raz dziek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...