Selph Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Witam ,przymierzam sie do zakupu nagrywarki DVD ,ale kompletnie nie jestem w temacie i nie wiem ktora wybrac. Prosilbym o jakas pomoc ,chce qpic taka ktora nagrywa na dwuwarstwowe plyty w cenie do ok 300-350 zl PLZ HEŁP. Z gory dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 http://sklep.benchmark.pl/pelny_13470.html Zaraz się odezwą fanatycy NECa ,ale tą z czystym sumieniem polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasiu_brzeg Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 ja posiadam Liteona 1633s jest ona godna polecenia. Posiada wiele funkcki no i jest w twoim przedziale cenowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 LiteOn SOHW-1633S za 269zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 TEAC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Oczywiście, że NEC. Poczytaj opinie użytkowników cdrlab, cdrinfo. Polecam model ND-3500A, co jakiś czas wychodzi nowy firmware, wychodzą też hackowane biosy pozwalające na zdjęcie riplock, bitsetting... Kosztuje 299zł w sklepie Arest, czyli o kilka złotych więcej niż LiteON Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 TEAC Teac DVD-RW to nic innego jak Liteon - po co przepłacać ? ja polecam Litka 1633s - bardzo dobry palnik. Cena to tylko 269 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...