Grimlock Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Może to temat nie na to forum ... Ale zna ktos moze jakis fajny ftp z divx'ami. Szukam linka do Tomb Raider'a. :) Póki co na dvd mnie nie stac. :cry: :cry: :cry: Z góry thx za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Cytat Może to temat nie na to forum ... Ale zna ktos moze jakis fajny ftp z divx'ami. Szukam linka do Tomb Raider'a. :) Póki co na dvd mnie nie stac. :cry: :cry: :cry: Z góry thx za pomoc Film jest badziewiasty nie masz co żałować, Ja widziałem i żałuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Ja jeszcze nie mialem okazji obejrzec. :( :( Chyba ze znasz linki do mniej badziewnych filmow. :? :? Bylbym wdzieczny... :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 hehe Wu ale z Ciebie Wu zamiast udzielic odpowiedzi to wyrazasz swoja opinije :] do ktorej ja sie zreszta dopisuje.. film to totalna konercha z "wielkim biustem" w roli gloownej... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Grimlock: wejdz sobie na www.imperator102.prv.pl lub www.bunkier.prv.pl poczytaj (popatrz dokladnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 a cóż tam w tym bunkrze można znaleźć,kurde jakoś czytam patrze i nic ciekawego nie moge znaleźć !!?? 8O :wink: :roll: :cry: :lol: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Cytat (..)film to totalna konercha z "wielkim biustem" w roli gloownej... ;]Mówcie co chcecie, ale moim zdaniem Angelina jest de best. Niekoniecznie w tomb rajderze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Zgadzam sie z przedmowca, Angelina lepiej wypadla w Maximie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...