Skocz do zawartości
Krum

Obudowa Do Przeróbki

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę kupić jakąś budę, którą troszke przerobie, a konkretniej wstawie okno, troszkę podświetle i w miarę dobrze przewieje. Liczę na jakieś propozycje. Chciałbym aby była w miarę odpowiednich rozmiarów: szerokość min 200mm, wys ok 450mm, dł ok 500mm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcę kupić jakąś budę, którą troszke przerobie, a konkretniej wstawie okno, troszkę podświetle i w miarę dobrze przewieje. Liczę na jakieś propozycje. Chciałbym aby była w miarę odpowiednich rozmiarów: szerokość min 200mm, wys ok 450mm, dł ok 500mm.

1716416[/snapback]

chociazby Chieftec Dragon lub Antec AMG

Dołączona grafika_______Dołączona grafika

Edytowane przez SlowsilveR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myslisz ze kolega kupujac obudowe za 300-400zl by ja jeszcze modowal ?

mi bylo by zal kasy na jakies dodatki

najlepiej kupic na allegra jakiegos big atx'a , niektore zaczynaaja sie od 50zl

1717107[/snapback]

Dokładnie.. tylko znaleźć w mirę solidną i odpowiednio dużą to dopiero sztuka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myslisz ze kolega kupujac obudowe za 300-400zl by ja jeszcze modowal ?

mi bylo by zal kasy na jakies dodatki

najlepiej kupic na allegra jakiegos big atx'a , niektore zaczynaaja sie od 50zl

1717107[/snapback]

bez przesady - az tyle te budy nie kosztuja. Zreszta im lepsza obudowa na starcie tym lepiej. No i zalezy tez od tego co kto rozumie pod - "modowac" - Kolega nie chcial robic moda od podstaw tylko dodac podswietlenie i wiatraki..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Wtrącę się trochę do tematu: też szukam budy, dużej, przestronnej :] - BigTowera, z dobrym frontpanelem, z dobrą wentylacją, najlepiej nie droższą niż 200zł.

Tyle, że gdziekolwiek patrzę, budy są po 400zł :[

Dlatego piszę to tutaj.

PS Nie zależy mi na swiecidełkach i szybkach (chociaż szyba nie zaszkodzilaby :P ), ale dobrze, jakby miala otwieraną (na zawiasach) "ściankę" boczną.

Na Allegro też patrzyłem, nawet jedna wpadła mi w oko, ale będę budy potrzebował na styczeń, a aukcja kończy się jutro :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi