Krum Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Chcę kupić jakąś budę, którą troszke przerobie, a konkretniej wstawie okno, troszkę podświetle i w miarę dobrze przewieje. Liczę na jakieś propozycje. Chciałbym aby była w miarę odpowiednich rozmiarów: szerokość min 200mm, wys ok 450mm, dł ok 500mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 (edytowane) Chcę kupić jakąś budę, którą troszke przerobie, a konkretniej wstawie okno, troszkę podświetle i w miarę dobrze przewieje. Liczę na jakieś propozycje. Chciałbym aby była w miarę odpowiednich rozmiarów: szerokość min 200mm, wys ok 450mm, dł ok 500mm. 1716416[/snapback] chociazby Chieftec Dragon lub Antec AMG _______ Edytowane 24 Października 2005 przez SlowsilveR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 myslisz ze kolega kupujac obudowe za 300-400zl by ja jeszcze modowal ? mi bylo by zal kasy na jakies dodatki najlepiej kupic na allegra jakiegos big atx'a , niektore zaczynaaja sie od 50zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krum Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 myslisz ze kolega kupujac obudowe za 300-400zl by ja jeszcze modowal ? mi bylo by zal kasy na jakies dodatki najlepiej kupic na allegra jakiegos big atx'a , niektore zaczynaaja sie od 50zl 1717107[/snapback] Dokładnie.. tylko znaleźć w mirę solidną i odpowiednio dużą to dopiero sztuka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 myslisz ze kolega kupujac obudowe za 300-400zl by ja jeszcze modowal ? mi bylo by zal kasy na jakies dodatki najlepiej kupic na allegra jakiegos big atx'a , niektore zaczynaaja sie od 50zl 1717107[/snapback] bez przesady - az tyle te budy nie kosztuja. Zreszta im lepsza obudowa na starcie tym lepiej. No i zalezy tez od tego co kto rozumie pod - "modowac" - Kolega nie chcial robic moda od podstaw tylko dodac podswietlenie i wiatraki.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lores Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Witam. Wtrącę się trochę do tematu: też szukam budy, dużej, przestronnej :] - BigTowera, z dobrym frontpanelem, z dobrą wentylacją, najlepiej nie droższą niż 200zł. Tyle, że gdziekolwiek patrzę, budy są po 400zł :[ Dlatego piszę to tutaj. PS Nie zależy mi na swiecidełkach i szybkach (chociaż szyba nie zaszkodzilaby :P ), ale dobrze, jakby miala otwieraną (na zawiasach) "ściankę" boczną. Na Allegro też patrzyłem, nawet jedna wpadła mi w oko, ale będę budy potrzebował na styczeń, a aukcja kończy się jutro :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...