Skocz do zawartości
kuki1989

Medion 9800xl Za 339zł?

Rekomendowane odpowiedzi

o to link do aukcji:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62373707

wszystko było by ok tylko dziwne jest to ze gosciu nie preferuje odbioru osobistego i ze sam na aukcji wczesniej kupił takiego mediona za 450zł

co o tym myslicie??? ryzykować???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No smierdzi i to niezle.

Wyslalem maila z prosba o zdjecie tych 25 sztuk.

Jezeli nie bedzie to zglaszam wladzom allegro.

Edit.

Odpowiedzial, ze zrobi mi zdjecie wszystkich sztuk ale dopiero wieczorem lub jutro rano.

Kto chce kupic niech sie wstrzyma i zobaczymy.

Mam pytanie dotyczace tych kart.

Jak sie sprawuja bo slyszalem, ze czesto padaja ?

Edytowane przez Kaeres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aukcja powyzej tylko przy odbiorze osobistym ..

a ten kolo z 20 sztukami smierdzi na km wogule co zniego za spzedawca po 399zł bywystawił i by zeszły ...

ac odo pytania kaeresa to ja mam i polecam tylko jak ktos chce go katowac to musi zapodac radiatorki na ram i lepsze chłodzonko na GPU

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to R9500Pro, matko boska.

Chodzi o blad jaki mogl popelnic !

Nie odzywa sie na maile wiec nie wiadomo, spekuluje.

Albo po prostu podkrecil sobie R9500 z odblokowanymi potokami i tak wystawil aukcje.

Ile jest takich ziomali, ktorzy wypisuja ze sprzsedaja R9700Pro bo maja bios od niego ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mi przesle zdjecia tych 25 sztuk to brac sobie jedna ?

Kuzwa juz takie wały widzialem na allegro, ze po prostu az strach sie bac.

A tymczasem koles smierdzi wlasnie na kilometry jakie dziela go Wawa-Sopot.

1622389[/snapback]

No właśnie. la mnie to typowy wał na tyle grubymi nićmi podszyty, że nie chciało mu sie opisu nowego tworzyć i zerżnął z tej aukcji na której sam kupował. Poza tym jego druga aukcja z kingston'ami cena nie za duz nie za mała ale na pewno przyciagająca. Wiekszośc wałów na pamięci było z takim cenami.

Ja bym sie wstrzymał ale jak ktos potrzebuje zastrzyku adrenaliny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LUDZIE OSZUUUUUUUST przepraszam teraz za słowo ale ojebał mnie na 358zł... z innego konta... patrzcie na to ! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56365437

Skubany juz zgłoszony na policje... szybciutko 3 minutki i mieli jego wszystkie dane, szkoda tylko że jest z warszawy ale nie wiem co bym zrobił gnojkowi jak by mieszkał bliżej...

Tam podawał sie za Wanda Szkudlarek... numer konta i wszystko takie samo jak w tej aukcji... koleś nieźle wpadł. Powysyłałem jeszcze do ludzi którzy wtedy wylicytowali takie emaile (przynajmniej z nich dowiecie sie o co mniej wiecej chodzi ;) :)

Zwracam się do wszystkich uczestników aukcji nr 56365437, która dotyczyłas przedaży kart graficznych R9800Pro przez Sergia.

Pragnę poinformować że ja również wylicytowałem kartę dn 03.07.2005. Pieniądze wpłaciłem na konto dn. 05.07.2005r. i do chwili obecnej nie otrzymałem ani karty ani zwrotu wpłaconej kwoty.

Dnia 12.07.2005 sprzedający twierdził że nie otrzymał pieniędzy - po przedstawieniu dowou że pieniądze były na jego koncie dnia 5.07.2005 o godz 13:52 zaksięgowane zaczął od tego momentu "kręcić", najpierw obiecał że najpóźniej do 15.07.2004r odeśle wpłacone pieniądze a następnie już przestał odpowiadać na emaile.

Bardzo mnie interesuje czy ktoś również został tak oszukany tak jak ja tzn. wpłacił pieniadze i nie otrzymał karty graficznej ani pieniedzy.

Sprawę zgłosiłem już na policję gdyż w tej sytuacji mamy do czynienia z przestępstwem w myśl. art 286 par. 1 Kodeksu Karnego.

Może ktoś wie coś wiecej o sprzedajacym - byłbym bardo wdzięczny za informacje na ten temat. Proszę o kontakt jesli to mozliwe jak najszybciej.

Edytowane przez pavełek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wysłałem emaile do ludzi z tej "nowej" auckji że to oszust. Hmm fajnie ze trafiłem na ten post to mi ułatwi walke z tym obłąkanym debilem. Do allegro też bede musiał napisać w sprawie tej auckji... bo wcześniej jak pisałem to zablkowali mu konto "sergia" ale po pewnym czasie patrze odblokowane - pewnie napisał skurkowaniec że nie dostał forsy a naiwne allegro mu konto odblokowało. Jednym słowem chamstwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi