qqrydza Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zapowiedź... http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=gra,26,12060,3567 ... i trailer. http://www.gametrailers.com/player/20566.html Już wkrótce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) Tytuł znajomy, jest na mojej liście, czekam od dawna - w skrócie. Edytowane 23 Lutego 2008 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Za okolo miesiac polska premiera gry, na razie dostepna tylko niemiecka wersja jezykowa... ;/ Moze ktos testowal, slyszalem, ze nie ma mp w tej grze ? Jak ogolnie sie prezentuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1mon Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Jest demko(1,5GB) do sciagniecia, ale niemieckie, a ja nie kumam tego jezyka, wiec sobie odpuszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 (edytowane) Miejmy nadzieję, że angielskojęzyczne demo też wyjdzie. Na razie trwają prace nad pełną polską wersją :? LINK Więcej o polskiej premierze TUTAJ. Polska stronka o grze. Edytowane 23 Lutego 2008 przez Zebius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macin Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Mam demko, ale nie trawię niemieckiego i nijak nie mogę się do niego zabrać:) Z tego co zobaczyłem to może być bardzo ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Consi Pit Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Witam ! Gierka jest raczej niczego , nawet mnie lekko wciągła . Mam pytanie czy ktoś ma wiedzę czy i w jaki sposób można wymusić włączenie shaderów typu 2 w celu zwiększenia ilości fps ? Sądzę że niepodejrzewam , że się da ale może ? Gra ma chyba źle zoptymalizowany kod . Grafika nie jest brzydka ale ilość fps nie rozpieszcza .... a gram na 8800GT . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 eng demo - http://www.gamershell.com/news_56444.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 W tego syfa nie da sie grac. Ilosc fpsow w porownaniu do jakosci grafiki jest zalosna , a co gorsza do tego sterowanie koszmarnie kuleje i czuc wyrazny brak plynnosci w nim i o wiele gorsza kontrole nad swoja postacia niz w Titan Quescie czy Diablo II. Zmarnowane pieniadze imho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Na początku jest nawet fajnie - niestety im dłużej się gra, tym gorzej. Po pierwsze masa błędów i niedociągnięć: - niejednokrotnie zdarza się przejść przez ścianę - jeden z mieczy po założeniu na postać wystawał jej z pleców - czary czasem się nie uruchamiają - wybranie części zbroi, czy broni na postaci jest wyjątkowo trudne - niejednokrotnie miałem duże problemy z wcelowaniem na przeciwnika - postać często atakuje nie tego przeciwnika, którego wskazuję - chory poziom trudności w dalszej części gry -> kilkukrotnie zginąłem od jednego uderzenia, pokonanie więcej jak jednego przeciwnika niektórych typów jest niemożliwe (życie tak spada, że butelek nie nadążam łykać) - generalnie trzeba nosić pół plecaka butelek i bawić się w odciąganie po jednym przeciwniku z grupy (jeżeli w ogóle się da), jak się natrafi na dwóch szamanów, to leczą się nawzajem (a leczą na 100%) - nie dająca się oddalić kamera - widoczne pole jest tak małe, że często jestem atakowany i nie widzę przez kogo - niektóre czary nie działają, inne działają aż za dobrze (podwójne uderzenia zabija każdego za jednym ciosem, niewidzialność pozwala dalej walczyć będąc nietykalnym), a kolejne są znowu zbyt słabe, żeby coś dawały - brak realizmu NPCów - przylazł za mną truposz do miasta i nikt nawet uwagi nie zwrócił A tak poza tym, to nic się nie zmienia - nawet nowi przeciwnicy wydają się być identyczni ze starymi - tylko mocniejsi i inaczej narysowani: - standardowy układ - czarownik (leczy i strzela kulami ognia), wojownik, łucznik i coraz to nowy wygląd (gobliny, truposze, orki) - ciągle spotykamy coraz mocniejsze wilki i ?wrony? Szkoda, bo z początku myślałem, że będzie przedsmak Diablo III - demo było obiecujące - a tu niestety - jedyne co jest dobre, to grafika (wszystko prezentuje się naprawdę ładnie). Gdyby nie to, że generalnie lubię H&S to bym już się do tej gry nie dotykał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety benito Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Gra ma masę bugów, ale... wciąga. Kiedyś postać którą grałem wyposażyłem w nowy hełm. Kiedy się zatrzymywałem - hełm był na głowie do góry nogami :) Komicznie wyglądało to szczególnie w oknie ekwipunku. Przedmioty większe od postaci wypadające często z przeciwnika (najczęściej na wrzosowiskach) - wygląda to faktycznie kiepsko. Przeciwnicy się zmieniają... Choć faktycznie - niektórzy powtarzają się z wyższym levelem. I pewnie sprawiają każdej klasie postaci problemy w innych miejscach gry. Co do poziomu trudności: grałem Łucznikiem Światła i faktycznie bywało czasem kiepsko. Jednak poziom trudności nie jest chyba tak strasznie wyśrubowany, skoro grę można ukończyć - jestem już w Świątyni Mądrości, a to prawie koniec... Nie jestem jakimś wielkim fanem H&S, ale Legend strasznie mnie wkręcił i choć schematycznie i bugowato brnę dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...