jul23 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Chcę sobie kupić słuchawki do 150zł znalazłem narazie takie Behringer HPM1000 Jak macie jakieś inne pomysły to bardzo proszę o propozycje najlepiej żeby cos bezprzewodowe, ale jak za taką kasę nie ma nic dobrego to na kabelek to co są u gory to sa na kabelek na przyklad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Chcę sobie kupić słuchawki do 150zł znalazłem narazie takie Behringer HPM1000 Jak macie jakieś inne pomysły to bardzo proszę o propozycje najlepiej żeby cos bezprzewodowe, ale jak za taką kasę nie ma nic dobrego to na kabelek to co są u gory to sa na kabelek na przyklad. akg k44 lub k55 lub k66 ale te ostatnie 180zl kosztuja:( www.akg.com :arrow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 k55 sa najlepsze z tej trojki drozsze tylko 20zl od k44 a bija je na glowe ;) w cenie okolo 150zl nie znajedziesz lepszych sluchawek jak AKG K55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Było kilka takich tematów już :) Platronics C90 albo Shneiser (czy jak sie to tam pisze... ta niemiecka firma :wink:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 k55 sa najlepsze z tej trojki drozsze tylko 20zl od k44 a bija je na glowe ;) w cenie okolo 150zl nie znajedziesz lepszych sluchawek jak AKG K55Ej sory chlopaki, a gdzie mozna tych sluchawek posluchac? Sa w jakis sieciach typu MediaMarkt czy gdzies? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 a ja mam cos zupelnie innego do zaproponowania, sluchawy panasonica(150 zeta) :twisted: mam je i sprawuja sie swietnie, moze nie sa to sluchawki dla audiofila ale sa przyzwoite jak na cene :) :) :) oto dokladnie dane:http://www.panasonic.pl/oferta.php?prod=740 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 To ja wyskocze jeszcze z czyms innym :D KOSS R 90 ja mam te i polecam, wiele sluchawek juz mialem ale te to dopiero maja power :D http://www.epinions.com/pr-Headphones_Koss...lay_~full_specs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 on juz chyba wybral sluchawki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...