tomasir Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Witajcie Jako że próbuję coś tam kupić a nie mam konta chciałem zapytać czy mogę tak po prostu bezproblemowo tam założyć konto - albo nawet prościej czy mógłbym za pośrednictwem kogoś z Was coś tam nabyć. Jako że czasu mało prosze o pilną pomoc: oto aukcja: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...ssPageName=WDVW POzdrawiam tomasir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Na przyszlosc: konto mozesz zalatwic albo potwierdzajac rezerwacje nr swojej karty kredyt. albo wpisujac nr autentyfikacyjny, ktory dostaniesz do domu w postaci listu (nie emaila ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Przez pół roku nic się nie zmieniło? Nadal albo poczta albo karta? Ktos z rodziny bedzie dosc dlugo w Germany i chce zrobic maly improcik... ;] Ale najpierw trza konto załozyc.. Wiec zapodajcie jakies info... Najlepiej jakby ktoś obcykany w ebay.de sie pojawił... Z chęcią bym porozmawiał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...