Neo_x Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 siemka. wie ktos jakim programem mozna przechwytywac obraz z tunera tv? znaczy sie jakim programem mozna ogladac tv?:P pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Tym który był na płytce CD dołaczonej do tunera? Ja oglądam winampem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 wlasnie dolaczony do plytki nie dziala. winamp ma obsluge pilota?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 zainstalowalem sobie winampa i wtyczke do obslugi tv oraz program christv... i jest problem.. czemu eet programy nie wyszukuja mi zadnej stacji telewizyjnej podczas automatycznego wyszukiwania? (antena podlaczona, nawet zmeinilem wtyczke z nadzieja ze padla wtyczka) moj tuner to avermedia m168-k... na chipsecie Bt878KHF na sterownikach conexant's btPCI WDM bo tylko te dzialaja na winie xp.. ma ktos jakies pomysly? bardzo mi zalezy na tunerze bo wywoza mi tv z pokoju :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 A ja proponuje DScaler - www.dscaler.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 jtv lub inny soft z mojej strony :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 jtv lub inny soft z mojej strony :P troche Twoja www mi sie nie otwierra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...