KWS89 Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Czy takie cudeńko jest podświetlane "czymś" i czy można cuś takiego kupić w polsce. (chodzi mnie o takie jak w nowym SE 69i Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 możesz napisać o co ci chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 chyba mu chodzi o podswietlanie wyswietlacza LCD, jak tak to wyswietlacze sa podswietlane zwyklymi diodami, widzialem gdzies na zachodnich serwisach opis instalacji LED'a w LCD, poszperaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 a ja mam sobie parenaście sztuk LCD16x2 i wszytskie majom podświetlenie na LEDach >??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 A nie kces opchnac jednego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 a ja mam sobie parenaście sztuk LCD16x2 i wszytskie majom podświetlenie na LEDach >???pewnie ze srebrnych urmetów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 dobry pomysł z tymi urmetami, może sie skocze zara na miasto :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...