Tonic Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Witam Resety występują tylko i wyłącznie w jednym momencie - gdy podczas ładowania ustawień profilu jest wyświetlony takowy komunikat : Trwa ładowanie ustawień sieciowych.. Czemu tak się dzieje? System to Windows 2000PRO, został poszczuty antywirusem i Norton Win Doctor. Sprawdzałem sprzęt, połączenia złączek HDD, ATX, +12V i inne, uprościłem konfigurację sprzętową do minimum - tyle, ile potrzeba, by komputer w ogóle działał. Bios również odpada, konfigurowałem go na różne sposoby, czyściłem CMOS.. Wgrywałem różne biosy do płyty, w tym oryginalny od producenta. Matrox siedział na płycie spokojnie, problem się pojawił nie wiadomo skąd. Zmieniłem sterowniki grafiki na nowsze. A przerwania.. sam nie pamiętam, gdzie się sprawdzały konflikty z nimi, mógłby mi ktoś przypomnieć? Teraz patrzę na log systemowy, duużą część z nich zajmują trzy komunikaty : RemoteAccess: Nie można skontaktować się z serwerem DHCP. Automatyczny adres prywatny IP xxx.xxx.xx.xx zostanie przypisany klientom telefonowania. Klienci mogą nie mieć dostępu do zasobów w sieci. Service Control Manager: Usługa ESRI License Manager została zakończona nieoczekiwanie. Zdarzyło się to razy: 1. W przeciągu 0 milisekund zostanie podjęta następująca czynność korekcyjna: Brak akcji. Sentinel: Nie można znaleźć opisu dla identyfikatora zdarzenia ( 2 ) w źródle ( Sentinel ). Być może komputer lokalny nie ma wymaganych informacji rejestru lub plików DLL potrzebnych do wyświetlania komunikatów z komputera zdalnego. Następujące informacje są częścią zdarzen . Mi to nic nie mówi Ale ale innym..? Kto wie. Pozdrawiam T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Odłacz sięc/karte sieciową i zobacz czy nadal tak będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...