Sammy-s Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Zwracam się do Was z prośbą o doradzenie mi jakiejś TANIEJ i w miarę dobrej płyty głównej pod Pentium IV 3,2 GHz (za nie więcej niż 200 złotych ;() i jakichś 512 MB DDR 400 Mhz (za nie więcej niż 350 zł -)) - słowem doradźcie mi jakąs dobrą płytę i pamięć do 550 złotych w sumie! Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Lepiej kup tanszego proca i lepszą plyte glowna:)) bo za 200zl to fajnie ci to nie bedze chodzic:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy-s Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Teraz już za późno, bo mam proca na półce :/ Myślałem nad jakimś tańszym Asusem, np.: P4U800-X, 8S648FX-RZ, SG72 albo 8S661FXM-RZ - a moze calkiem cos innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Ile checsz wydać na tą płytę? Do tego procka to nie myśl o niczym innym jak o chipsecie Intela i nie może to kosztowac mniej niż powiedzmy jakeis 350 złotych. Inaczej zepsujesz całą frajdę z posiadania tego procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 najtansza plyta jaka warto kupic to Abit IS7-E(nie tykac wersji E2),niczego gorszego bym nie kupowal bo sie tylko przejedziesz na tych wszystich "wynalazkach" .Na plycie glownej i na zasilce nie warto oszczedzac http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35810982 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Plyta glowna - ABIT IS-7E2 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10979 - dostaniesz ja juz za 300 PLN; Pamiec RAM - 2×256MB DDR400 Elixir zeby pracowaly w Dual'u - dostaniesz rowniez za 300 PLN; ...i TO JEST NIEZBEDNE, TANIE MINIMUM dla twojego procka. Lepiej troche jeszcze pooszczedzaj lub pozycz od kogos. Nie warto kupowac nic tanszego, no chyba ze jestes masochista... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 najtansza plyta jaka warto kupic to Abit IS7-E(nie tykac wersji E2) Dlaczego nie tykać Is7-E2. Dla mnie to dobra płytka. Może jakieś argumenty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 jest cieniutka do OC...wystarczy taki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulek-pulek Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 jest cieniutka do OC...wystarczy taki ? testowałeś czy ktoś Ci powiedział ? bo mój cefalon 2.4 na 3.2 chodz full sabilnie. Moim zdaniem świetna płyta do oc, polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 tak,testowalem...mobo sie wysypywalo przy fsb powyzej 230 i dodatkowo plyta ma jakims cudem sporo nizsza wydajniosc niz niewiele drozszy IS7-E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tares Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 a ja się troche wyłamie ;-) może Abit VT7 ? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 a ja się troche wyłamie ;-) może Abit VT7 ? ;-) lepiej cos na intelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Kupi płyte na chipsecie 865PE można takie teraz kupić i po 300zł nowe a obsługują wszystkie bajery pod p4 HT 800 fsb. Co do ramów bierz Goodram są to ramy polskiej produkcji na pamięciach infineon ja za 2x512 dałem 640zł czyli u ciebie to wyjdzie 320zł a są naprawdę niezłe, świetnie się podkręcają znaczy są to ddr 400mhz i częstotliwości specjalnie w nich niepodniesiesz ale timingi miodzio lecą mi na cl 2,3,3,8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 co mu po timingach skoro proca duzo nie podkreci ;) IMO warto dolozyc te 40zł i kupic hynixy za 360zł 2x256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy-s Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Jestem prawie zdecydowany na IS7-E2, przed chwila kupilem na allegro 2x256 MB Seiteca na Winbondach spokojnie chodzących przy timingach 2-2-2-6. Będzie dobrze :-) A więc jak - IS7-E2? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 stary powaga na plycie glownej nie warto oszczedzac. 100zl dolozysz i powinienes miec jak nie nowego to urzywanego is7-e, a mozliwosci plyty o niebo lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sneer82 Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Nową IS7-E można mieć już za 330 złotych. (Tutaj) Wg. mnie to najrozsądniejsze minimum jeżeli chodzi o podkręcanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...