Ajaf Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Co powiecie na sprzet : Intel Pentium 4 520 (LGA775) 2.80E GHz HT (Prescott) BOX Gigabyte GA-8I915P-Duo Intel 915P DDR 2x 512MB Dual PC-400 TwinMos CL 2.5 GeForce 6600 Sparkle 128MB (128-bit) TV/DVI BOX Maxtor DiamondMax +9 80 GB (8MB) 6Y080M0 SATA Codegen Midi ATX 300W PFC Zamierzam sobie w najbizszym czasie taki sprawic. Cena ok 2700zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 zasiłka ci moze nie wydolic:)) a tak to komp spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Pamieci (TwinMos'y) zamienilbym na Hynix'y -D43. Sa tansze i lepiej sie kreca od TwinMos'ow. Zostanie Ci wowczas troche kasy na zasilke - np. Chieftec'a lub Modecom'a 350W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 zmien zasilacz koniecznie na jakis firmowy i 400W przynajmniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszzz Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Cytat Pamieci (TwinMos'y) zamienilbym na Hynix'y -D43. Sa tansze i lepiej sie kreca od TwinMos'ow. Zostanie Ci wowczas troche kasy na zasilke - np. Chieftec'a lub Modecom'a 350WMyślałem, że Twinmosy lepiej się kręcą? :| A komputer (poza zasilką) świetny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Hmmm... No ja z swoich wytargalem 280MHz przy 2.8V (8-4-4-3)... Z TwinMos'ow nie wiem czy dalo by sie tyle wycisnac... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Cytat Hmmm... No ja z swoich wytargalem 280MHz przy 2.8V (8-4-4-3)... Z TwinMos'ow nie wiem czy dalo by sie tyle wycisnac... ;) Te 280MHz stabilne chociaż? Sprawdzałeś MemTest/GoldMemory? Jakieś screeny? kości 512 czy 256? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Osobiscie mam uraz do kart firmy " Iskierka " :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszzz Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 O rety(!), nie zauważyłem producenta karty. Najogólniej rzecz ujmując, Sparkla omijamy!!! Teoretycznie są tańsze, bo nie mają tych wszystkich dodatków jak gry itd, ale w praktyce mają też gorsze komponenty: np w FX5200 większość producentów dawała magistralę 128, tylko ja zakupiłem Sparkla z 64bitami :( Ogólnie wydajnościowo jestem sporo do tyłu za qumplami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 omijac firme bo kupiles przez nieuwage 64 bitowa karte?? z tego co wiem sparkle teraz robi jak najbardziej wporzadku karty, a przy tym sa nie drogie wiekszosc producentow kart z nizszych polek ma zarowno wersje 128 jak i 64 bitowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszzz Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Nie wiem... Możliwe że to moja wina. Ale prawda jest taka, że "iskierka" ma naprawdę słabą opinię - zasłużoną lub nie (przynajmniej wśród moich znajomych) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajaf Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Eee to jaka polecacie zasilke :?: (tylko zeby koszta nie byly za wysokie) Co powiecie na ModeCom 350W :?: Co z tym Sparkle :?: Brac czy nie bo jest duuuzo tanczy od Leadteka 6600 128mb. :twisted: PS.Do ilu zdolalbym wykrecic na BOXowym wentylu tego pentiuma :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 chieftec 360/modecom 350 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...