reed Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Cos w stylu max payna hmy... 1.mark of kri(nie ma pistoleto ale za to jest miecz ,luk,dzida i zajebioza topor tnacy wszystko na kawaleczki a przy kombach jest okolo 3 na karzda bron zakonczenie czy tez dobicie odbywasie w bulet time wart to zobaczyc) 2.syphon filter(stary,brzytaka grafa ale zato jary jak cholera) 3.MGS(moze ty nie pasuje ale warto go wsadzic) 4.Tenchu(tez nie pasuje bo to skradanka ale za to jaka skradanka,czekam na 3 czesc) 5.hitman 2(gra warta zachodu,dwa pistolety rulez forewer) Jak sobie cos jeszcze przypomne to dodam :mrgreen: Qrcze, nie wiedzialem ze : Tenchu i Syphon Filter sa na PC 8O Grywalem w nie, ale juz dawno na plejstejszynie 8) Swietne sa, skradanki & snajperki rulzz 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astus Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 No pewnie dlategotego ze nie sa tak samo jak powyrzsze wszystkie gry ale na pc malo dobrego towru przygotowkowego jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Ja juz sie nie moge doczekac Max Payne 2 :) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Czy znacie jakies gierki typu max paynea, chodzi mi o to zeby miały taki sam klimat, napewno mafia ale moze znacie cos jeszcze ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Moze nieco naciagane, ale podobne klimatem (i jednoczesnie we wlasnym stylu) jest Enter the Matrix :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 max payne 2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Gothic 1 i 2 oraz Tomb Raider VI (Choc maja lepszy klimat) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Gothic 1 i 2 oraz Tomb Raider VI (Choc maja lepszy klimat) 8) lara ma lepszt klimat od maxa :lol: IMO to jakis żart chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Lara MA lepszy klimat. Tylko trzeba wiedziec o co chodzi :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 troche nie te realia ale The Suffering Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Tomb i Max tak samo sie zaczynaja. Lara traci "przyjaciela" (jezeli mozna to tak nazwac) i chce sie dowiedziec kto za tym wszystkim stoi. W Max'ie jest podobnie z tym szczegolem ze on traci zone i dziecko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasrz_2 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Max Payne mial najlepszy klimat, Max Payne 2 tez mial niezły ,pamietam jak dorwałem ze 2 czy 3 lata temu pierwsza czesc Maxa(w wakacje tylko jak weszła) jeszcze na P III 650MHz 256MB ramu i gef2 MX 400 Herculesa :D tak mnie wciagnelo ze gralem jak w transie :D ten klimat pamietam do dziś :) hehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Hehehe widac fajne klimaty macie jesli wolicie Maxa od LARY (podkreslam LARY, nie TR) :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 True Crime Streets of La = gra nawet do przejścia ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 troche nie te realia ale The SufferingSuffering... ale ta gra jest chyba na PS2 na pc jej nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiNDer Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Ja bym jeszcze dodał taką troszkę już starą..ale niesamowicie grywalną grę: ONI. Może gra nastawiona jest bardziej na walkę wręcz, ale bronie są również. Warto zagrać.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Suffering... ale ta gra jest chyba na PS2 na pc jej nie maWidac, ze z domu nie wychodzisz i nie patrzysz po witrynach kioskowych :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 max payne 2 ;) A w to grałeś :?: :wink: Bo nie wiadomo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 max payne 2 ;) A w to grałeś :?: :wink: Bo nie wiadomo... o co ci biega , skonczylem obie czesci :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Tylko Dead to rights Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Dead to rights ssie. Nie warto nawet zaczynac w to grac bo naprawde do pupy to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Czemu mi sie nawet podobało Dead To Rights.. :? W przeciwieństwie do BiAłY'ego nie polecam True Crime Streets Of LA....Kaszanka.... :? :P A co do LARY to ona MA klimat[y] ;) No i jesli nie grałes w Max Payne 2 to obowiązkowo.... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Hehehe widac fajne klimaty macie jesli wolicie Maxa od LARY (podkreslam LARY, nie TR) :lol: :lol: tak bardzo podnieca Cię elektronicznie kanciasty obiekt? gratuluję, ja wolę żywe kontakty z kobietami, a grać w Max Payne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandall Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Lara suxx ;] [no procz tych modelek ktore ja "udawaly";]. A TR jest mierny:P Do grafy mi dali TR: Angel of darkness, o bosh, w wieksza 'tragedie' dawno nie gralem. Nie dotrwalem nawet do konca pseudo-tutoriala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Lara suxx ;] [no procz tych modelek ktore ja "udawaly";]. A TR jest mierny:P Do grafy mi dali TR: Angel of darkness, o bosh, w wieksza 'tragedie' dawno nie gralem. Nie dotrwalem nawet do konca pseudo-tutoriala. Widac ze nie umiesz grac w gry! :lol: wgrach nie chodzi tylko o grafe bo ludzie nie grali by juz dawno w ultime online i wiele innych kultowych starych tytulow. jesli chodzi o moja wersje Tomb'a to ja tam jakos nie odczuwalem bladow ktore podaja w tych wszystkich serfisach a po pobraniu najnowszych latek to cud miod i orzeszki :D Gothic Rzadi Odradzam grac w Enter The Szmatrix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Czy znacie jakies gierki typu max paynea, chodzi mi o to zeby miały taki sam klimat, napewnomafia ale moze znacie cos jeszcze ??? :zonk: z której strony??? btw. maxa jedynki nawet nie skończyłem (wywaliłem chyba po połowie), dwójkę już skończyłem ale zadna rewelacja :| . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 W Max Payne nie gralem bo moj owczesny sprzecior mi na to nie pozwalal :( A teraz koncze Max Payne 2, gra jest na pewno wciagajaca i ma niesamowity klimat, wedlug mnie oczywiscie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Max Payne 1 był fajny - dwójka to już była totalna żenada i odcinanie kuponów - mocno naciągane zresztą. jak ktoś nie grał w 1-kę to 2 mogła mu się podobać... takie jest moje zdanie. a co do podobntych gier... Yhe Suffering z kiosku za 18,50 :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M2X Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 The Suffering!! Pożądna jakość za Rosądną cenę! jak to mówią Dobre I Tanie :D (DIT-Biedronka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Lara suxx ;] [no procz tych modelek ktore ja "udawaly";]. A TR jest mierny:P Do grafy mi dali TR: Angel of darkness, o bosh, w wieksza 'tragedie' dawno nie gralem. Nie dotrwalem nawet do konca pseudo-tutoriala. Widac ze nie umiesz grac w gry! :lol: wgrach nie chodzi tylko o grafe bo ludzie nie grali by juz dawno w ultime online i wiele innych kultowych starych tytulow. jesli chodzi o moja wersje Tomb'a to ja tam jakos nie odczuwalem bladow ktore podaja w tych wszystkich serfisach a po pobraniu najnowszych latek to cud miod i orzeszki :D Zgadzam sie w 100% z Toba.Vandall to kolejny przyklad osoby,ktora nie wie co mowi,co robi i co sie z nia dzieje :evil: :evil: Boshe, co sie z Wami dzieje loodki :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...