Skocz do zawartości
yacol

jak sprawdzic czy to t-bred?

Rekomendowane odpowiedzi

podłącze do tematu bo mam podobny problem

a więc wyszły dwa modele:

1. t-bred 12,5x166 DXDA model 8 L2 256kb

2. thorton 12,5x166 DXDC model 10 L2 256kb

nie mogę dojść który mam ,na naklejce jest AXDA2600DKV3D czyli wskazuje na t-berda,z kolei w programach pokazuje AXDC i nazwe kodową thorton,

jak wiadomo thorton to barton z obciętym cachem-czyli ma większy rdzeń od t-berda,no i mój procek ma właśnie taki podłużny rdzeń,jak się jeszcze mogę upewnić zanim zaczne bartonizacje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ewidentnie oznaczenie wskazuje na t-breda z FSB 166, bo jest jeszcze DKV3C, ale ma 16x133, ale z tego wynika, ze Ty masz ten pierwszy.

z naklejki ewidentnie ale wszystkie programy pokazują model 10 a CBP pokazuje właśnie-AXDC2600DKV3C 8O a co z tym rozmiarem rdzenia? możliwe żeby t-bred miał taki jak thorton?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ewidentnie oznaczenie wskazuje na t-breda z FSB 166, bo jest jeszcze DKV3C, ale ma 16x133, ale z tego wynika, ze Ty masz ten pierwszy.

z naklejki ewidentnie ale wszystkie programy pokazują model 10 a CBP pokazuje właśnie-AXDC2600DKV3C 8O a co z tym rozmiarem rdzenia? możliwe żeby t-bred miał taki jak thorton?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi