yacol Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Po czym poznać czy athlon XP to akurat T-bred i nadaje sie do krecenia? AXDA1700DUT3C JIUHB 0312XPCW Czy ten procesor to wlasnie T-bred? z gory dziekuje za odpowiedz i zyczliwe potraktowanie nowego forumowicza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Programik CPU-Z prawdę Ci powie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacol Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 tylko ze ja go jeszcze nie ma, a chce kupic :) na odleglosc programikiem go nie zeskanuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 A to w takiim razie OPN-462 ;) Tylko podane przez Ciebie oznaczenie nie jest chyba kompletne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Stawiam na Thoroughbred, bo jest AXDA a Palomino mialo AX. Dla pewnosci poczekaj na znawcow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 AXDA - T-bred 1700 - wiadaomo :D D-obudowa OPGA U - napięcie 1,6V T - max temp. pracy 90* 3 - cache L2 - 256kb C - magistrala fsb 266MHz JIUHB - oznaczenie serii (bardzo dobry model) 03 - rok produkcji 12 - tydzień produkcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 T-bred. :arrow: http://www.amdboard.com/amdid.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 podłącze do tematu bo mam podobny problem a więc wyszły dwa modele: 1. t-bred 12,5x166 DXDA model 8 L2 256kb 2. thorton 12,5x166 DXDC model 10 L2 256kb nie mogę dojść który mam ,na naklejce jest AXDA2600DKV3D czyli wskazuje na t-berda,z kolei w programach pokazuje AXDC i nazwe kodową thorton, jak wiadomo thorton to barton z obciętym cachem-czyli ma większy rdzeń od t-berda,no i mój procek ma właśnie taki podłużny rdzeń,jak się jeszcze mogę upewnić zanim zaczne bartonizacje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 No ewidentnie oznaczenie wskazuje na t-breda z FSB 166, bo jest jeszcze DKV3C, ale ma 16x133, ale z tego wynika, ze Ty masz ten pierwszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 No ewidentnie oznaczenie wskazuje na t-breda z FSB 166, bo jest jeszcze DKV3C, ale ma 16x133, ale z tego wynika, ze Ty masz ten pierwszy.z naklejki ewidentnie ale wszystkie programy pokazują model 10 a CBP pokazuje właśnie-AXDC2600DKV3C 8O a co z tym rozmiarem rdzenia? możliwe żeby t-bred miał taki jak thorton? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 No ewidentnie oznaczenie wskazuje na t-breda z FSB 166, bo jest jeszcze DKV3C, ale ma 16x133, ale z tego wynika, ze Ty masz ten pierwszy.z naklejki ewidentnie ale wszystkie programy pokazują model 10 a CBP pokazuje właśnie-AXDC2600DKV3C 8O a co z tym rozmiarem rdzenia? możliwe żeby t-bred miał taki jak thorton? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...