Fidel Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Mam problem:( W tejze wyzej wymienionej grze nie moge sie polaczyc do kumpli grajacych na direct ip (gra oryginal) wpisuje ich ip i pisze mi ze nie mozna znalesc hosta i moze to byc spowodowane zlom konfiguracjom rutera, firewalla lub polaczenia:(( W readme pisze ze do gry na direct ip gra uzywa portu UDP 6112 Czy moze to byc to ze ten port jest u mnie zablokowany?? jesli tak to jak go odblokowac w moim modemie gdzie funkcjami firewalla zazadza sie przez telnet?? a jesli nie to co innego moze byc tego powodem?? Bardzo prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 menu advanced - NAPT wpisujesz adres ip kompa i ustawiasz port Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 masin -> thx, ale jakos do tego doszedlem:P ps. ale ja glupi jestem nie:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...