ZIBI_PL Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 no to decyzja zapadla....sciagam demko ;] oby bylo ciekawsze od Empire at War ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 kilka screenówto sa Twoje screeny? bo jesli tak to chyba nie masz wszystkiego na max ustawionego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) No to są moje screeny...i są na max detalach... ale skoro zwróciłeś na to uwagę to znaczy że coś w tym jest...bo po odpaleniu jakoś mi się to biedne wydawało...:|... edit... teraz zauważyłem...cienie na medium :/... zaraz zmienię i obadam... edit2.. po ustawieniu na max cieni większych różnic w obrazie nie stwierdzono... przydałoby się żeby ktoś rzucił screeny swoje celem porównania... Edytowane 10 Lutego 2006 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) No to są moje screeny...i są na max detalach...glownie ten screen zwrocil moja uwage Edytowane 10 Lutego 2006 przez Sulaco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amatii Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Demko extra właśnie gram sam z komputerem . Ściągnąłem je w 1 noc (ok 10 h) już nie umiem się doczekać premiery, ale kupuje wersje kolekcjonerską :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 nie to chu3@!#! strzeli !! zostawilem kompa na noc aby sie sciagnelo demko i net mi pad =/ grr tylko 18% sie sciagnelo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Jeżeli nie ma jeszcze toipicu o tej grze to może warto go założyć ;). Z ciekawości zagrałbym w to ale jakoś ściągać takie demko to mi się nie chce :lol: , mam tylko łącze 256kbps ;) . Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sienol Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 A ja sciagnalem 1,3 gb na marne, nie moge wypakowac instalki-wyskakuje mi ze uszkodzony plik- sciagalem z ftp EA-ktos ma podobny problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 no sciągnołem i muszę powiedzieć że graficznie miażdży kardzego rtsa jaki wyszedł do tej porydemko bardzo fajne ale mogli zapodac więcej i mozliwości bo i tak to nie kampania, moze póżniej zapodam jakiś obrazki, muszę przyznać że na początku po wgraniu troche tnie (dysk stale coś doczytuje), ale potem juz bajka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Njalepiej i najszybciej można ściągnąć ze strony www.neostrada.pl . Co do samej gry jest wypasik,bardzo ładna grafika i chodzi też ok. Na razie grałem tylko w trening bo nie mam czasu,ale dzisiaj po egzaminie zamierzam grać do do końca dema :). Chyba sobie zamówie oryginał.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 A tak w ogóle to dalej jest to "Siege Engine"? Użyli go po raz pierwszy w C&C Generals i wiem że także w "jedynce" TBFME. Tak na marginesie to ucieszyłbym się gdyby zrobili kolejnego C&C ;). C ya. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 ja sciagam z www.nzone.com przynajmniej jest opcja przerwania i wznowienia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Ja tam sciagalem Getrigthem :D Zajelo mi to cale poltora godziny. A tak powaznie to mam problem z grafika, jak ustawie cienie na high to sa takie kwadratowe :/ Cos SoftShadow nie teges... Mam sterki 81.98 Na medium nie chce grac bo wtedy jednostki nie maja i nie sa dynamiczne na drzewkach itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 u mnie na sterach 83.40 wszystko jest ok, gra w miare płynna tylko ramu by sie przydało wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 1 gb ramu to malo dla tej gry ?? niedolujcie mnie tylko !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 No faktycznie 1GB ramu to trochę mało,ja planuje dokupić jeszcze 512MB,zobaczymy czy będzie lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tranquility Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Czy ktoś odpalał to nowe demko części 2 na X1900 ? bo choroba mam freeza całego systemu jak trochę pogram w te grę :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Pogralem wczoraj i powiem ze gra wyglada oblednie, a jezeli chodzi o wydajnosc to jest super i tak: W rozdzielczosci 1280x960 4xAA 8xAnizo HQ procek puszczony na 2700MHz 2GB ram oczywiscie wszystkie detale w grze na max caly czas 30fps nie wazne co sie dzieje (gra ma zablopkowane fps powyzej 30 i wiecej nie pokazuje) Gdy podnioslem rozdzielczosc do 1600x1200 4xAA 8xAnizo HQ przy grafie puszczonej na 500/500 czasami ale naprawde czasami fps spadal do 23, wiec podkrecilem do poziomu ponad X1800XT 650/750 i juz spokojnie caly czas 30 widnialo generalnie gra sie wysmienicie, nie moge doczekac sie fulla. Grywalnosc porownywalna do pierwszej czesci z ladniutka grafika Sm3.0 naprawde fajowy RTS szczegolnie ostatni screen syci - fajnie ta woda zrobiona :) Edytowane 14 Lutego 2006 przez Jordi23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 ja niestety niemoge sobie pozwolic na takie detale ;] ale gra w medium + max shadery wyglada i tak pieknie :D decyzja zapadla - qpuje full + zbieram na drugie 512 ramu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qki Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 widzialem to demko i jest sympatyczne - aktualnie gram w jedynke (strasznie mi sie podoba) i jakos wiekszych roznic nie dostrzeglem - mam nadzieje ze bedzie wieksza dowolnosc gry (jedynka to kopia filmu) no i nowe rasy, nowe budynki, jednostki morskie - standardowe rozwiazania przy sequelach :) ogolnie warto czekac a i demko warto zobaczyc B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 ja dodam od siebie straszna wade (dla mnie) II czesci. Gobliny przechodza po murach krasnoludow = spoko. Ale DLACZEGO MOGA je niszczyc zwykle jednostki z mieczami ? Czy niemogli zostawic tak jak w 1 ze tylko "ciezki" sprzet niszczy mury ? druga sprawa ze mogli dac opcje wchodzenia na te mury. w sumie to tyle co mnie drazni ;p reszta jest spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Jest już patch 1.03 do BFME ,ale ni moge go ściągnąć ,chyba kazdy się dorwał i ssie,no i nie moge sobie online pograc;_/Ma ktoś już final ver.tego patcha? Suzkam na necie na stronkach i nie moge znalezc-paranoja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 /me czeka aby hydro2 sie pojawil i oznajmil ze gra juz wyszla :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 /me czeka aby hydro2 sie pojawil i oznajmil ze gra juz wyszla :lol2:Chcialem oznajmic ale mnie wyprzedziles :P BTW Tek9 - wrazenia z fulla prosze : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) Chcialem oznajmic ale mnie wyprzedziles :P BTW Tek9 - wrazenia z fulla prosze : D mountain giant wymiata , a to wogole to gra jest multilanguage z jezykiem polskim :) , pogralem troche i nie powiem , przyjemnie sie gra nie jestem specem od strategii itp , mnie sie podoba , szkoda ze nie ma 1280x1024 tylko 960 ale da sie przezyc :) Edytowane 26 Lutego 2006 przez tek9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 powiem krotko: gra SYCII ;]]] na dodatek PL ;s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 oooo ;] to juz mozna qpic ? jakie sa ceny w polsce ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 jestem w 7 albo 8 misji , tam gdzie trzeba zniszczyc tron dwarfow w evil campaign , i gra sie przednio tyle ze troche nudna ta gra sie robi , nawet nie buduje nic tylko wymiatam wszystko nazgulami i mouthem saurona do tego drake'i , taki jeden potrafi zmiesc cala armie , troche bezsensu jest budowa skoro jest limit na jednostki , nawet jesli wybudujemy wiecje budynkow aby powiekszyc limit to wciaz on jest za maly a najbardziej wkurzajace jest to ze kazda dana grupe jednostek trzeba upgrade'owac osobno , mogli by zrobic ze od razu sie buduje upgrade'owane jednostki a nie trzeba klikac 3 razy na kazda aby je ulepszyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 to rozwiazanie jest wlasnie bardzo dobrze - dzieki temu gra ma znacznie wiekszy apket TAKTYCZNY (jendka pierwsza jej czesc byla chyba bardziej na taktyke nastawiona) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ki3x3k Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 giera extra tylko jedna mnie rzecz drazni a mianowicie cienie... cholera co to za pixele takie duze jakby sa te jasniejsze no :///... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...