Vincent de Marco Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Robil ktos moda na zasilanie pamieci w tej plycie ? Standardowo mozna dac tylko 2.85v.... Malo :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 a po co Ci wiecej V ? Twoje ddry to pewnie poprezdniczki moich i 2.85V spokojnie starczya dla fsb 250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Ale mi nie chodzi o FSB 250 tylko o nizsze timigni, np. 2.5-3-3-7. Wystarczy mi FSB 235. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 dirty punk'a zrób Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 nie pojda Ci na takich timingach ? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 dirty punk'a zrób a szto eto :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 nie pojda Ci na takich timingach ? :o 2.5-3-3-7 tylko do fsb 215. Potem juz TYLKO 2.5-4-4-7, nawet przy 2.85v. Najwyrazniej potrzeba wiecej V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 no to szkoda.... ale zastanawiam sie, czy Ty wiesz jaka "wielka" bedzie roznica wydajnosci ? :)) nie ma szans, zebys to odczul :) no chyba, ze pare punktow wiecej w testach to Twoj cel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Nie, moim celem nie jest pare punktow w testach... Po prostu jesli sie da obnizyc te timingi to dobrze, jesli nie - trudno. Moze w BIOSie cos pozmieniac ? Te opcje 'DRAM Idler Timer' i 'DRAM Refresh Rate' to coz to takiego jest ? Obecnie mam na 'Auto'. A 'Performance Mode' ? Auto, Standard czy Turbo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Ja robilem daaawo temu. Beznadziejnie prosty i nie wymaga lutowania (o ile ma sie sprawne oczy i rece). Poszukaj na xtremesystems.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...