Karol_14 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 więc mam płyte główną ESC K7VZa a wniej wtykniętego AMD 2400xp+ zasilacz 280w Radeona 9000pro HDD80gb!!!!!! JAK ZWIĘKSZYĆ NAPIĘCIE PROCKA I KARTY GRAFICZNEJ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Oooo qrde.... To mnie rozbawiłes... Zobacz swój sprzęt i swoja zasiłkę.. a Ty chcesz jeszcze napięcie podnosić... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Wiesz moze się czepiam ale istnieje coś takiego jak manual do Twojej płyty. Radzę zajrzeć tam, a jak nie masz manuala to sobie ściągnij ze strony ECS. Biorąc pod uwagę że to ECS to wcale by mnie nie zdziwiło, że nie ma takiej opcji a płyta ustawia napięcie do procka. A o napieciu na karcie (chyba Ci choddziło o napięcie AGP) to już napewno możesz zapomnieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Nie ma takiej możliwości! No chyba żeby powtykać druciki tu i ówdzie... Ale na tym się nie znam. W każdym razie autorytarnie stwierdzam :) (bo męczyłem się z tą płytą dwa latka) że w BIOSIE nie ma takiej możliwości. Ogólnie nazwanie BIOSU tej płyty ubogim, i tak jest eufemizmem... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...