szogo Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Czyli tak jak w temacie..qmpel kupuje kompa i mam mu cos doradzic ..mowilem mu zeby wzial AMD to wtedy z plyta pod AMD to nie ma problemu ale on sie uparl an p4 to nie jestem w sumie do konca przekonany jaki model...choc on chce asusa i to ma byc asus tylko chodzi o model.On chce tam wlozcy p4 2Ghz ale wiadomo pasuje zeby jush oblsugiwala magistralek 533 w przyszlosci(a i nie jest z niego overloker zaden i raida nie musi miec ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 SIS648E ASUS P4S8X http://www.asus.com.tw/mb/socket478/p4s8x/overview.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 hmm dzieki tylko jakos dziwnie mam uprzedzenie do sisa nie wiedziec czemu..takze jeszce moze jakas na intelu by mogl ktos polecic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Na intelu to p4b533 chyba jest najlepsza . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Jestem zadowolony z tego co mam u siebie (patrz podpis), więc Ci polecam :) A skoro ma być Asus, to polecam P4B533 (chipset również intel 845e) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Asus P4B533 ale moze poczekalby na najnowsze chipsety i845pe ? Wtedy to juz bedzie to bardzo przyszlosciowy zakup. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Asus P4B533 (i845E) http://www.asus.com.tw/mb/socket478/p4b533...33/overview.htm Asus P4S533 (SiS 645DX) http://www.asus.com.tw/mb/socket478/p4s533...33/overview.htm Asus P4S8X (SiS 648) http://www.asus.com.tw/mb/socket478/p4s8x/overview.htm Wszystko zalezy od pieniedzy jakie mamy na MB. Kazda z tych plyt jest dobra. Chipy SiS w niczym nie ustepuja chipsetom intela. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Hmm raczej ciezko bedzie zeby poczekal na ten nowy chipset intela...chce qpic kompa w ciagu 1-2 tygodni i to musi bcy p4 i plyta asusa:/ ja osobiscie bym wzial athlonaXP i MSI KT4 i by bylo taniej i kto wie czy nie lepiej ale chlopak ma mity co do AMD(podobne ja mialem ale mi przeszlo;)) ) takze dziekuje wszystkim za info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 ASUS P4S8X super płyta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 ja polecam MSI 640 cy jakis tam inny sis max dzisiaj brat na takiej płycie zkładał kompa p4 2.4 ghz i jeszcze kilka bajerów..a płyta bajer i pełen wypas FSB 533 ,AGP 8X jakis blu port i tego typu mnustwo bajerków ..5.1 dzwiek zintegrowany,i jeszcze cus tam no płytka godna zainteresowania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObiwaN Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Witam Jak na Intelu to rowniez polecam ci Asusa P4B533. jak dla mnie plytka super . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Chyba, że koleś ma sporo kasy do wydania - wtedy Asus P4T533-C + pamięci RIMM PC1066 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 ja bym polecil ASUSA P4S533 na sis 645dx lub nowa na sis648 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Odemnie cokolwiek (ASUS, MSI) na SiS 645DX albo 648. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...