Puffy Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Jakie macie napięcie na swoich pamiątkach DDR 2100 266mhz? Oraz jakie na Athlonie chodzi o vcore ja mam 1.8 ile jest bezpiecznie (w miare żeby dobrze kręcić) .MAM 1500+ kretniętego na 1800+ chodzi stabilnie lecz nie wiem czy mu coś nie odbije someday.Płyta jak poniżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 standard to 2,5 V na pamiątki ddr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Ja ustawiłem napięcie pamięci na 2,7V (maksymalnie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 bierz przyklad z tristana Vdimm 3.25V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 bierz przyklad z tristana Vdimm 3.25VLepiej nie piszcie mu czegośtakiego, bo jak jest nowy to jeszcze uwierzy a efekt będzie taki że zrobi się cieplej wpokoju i cosik zaśmierdzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 2.6V (im wyższe tym szybszy czas przełączania ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 2.7V ale nie wiem czy to nie zaduzo bo sie grzeja i nie wiem czy to nie wplynie ujemnie na ich sprawnosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 2.7V ale nie wiem czy to nie zaduzo bo sie grzeja i nie wiem czy to nie wplynie ujemnie na ich sprawnosc. Ja dałem 2,8 v Nic sie nie grzeje .A dlatego bo chlodne powietrze z V7+ leci wprost na kosci pamieci ....No inna sprawa gdy jest upał i leci gorące powietrze...Ale ogolnie jest kizior :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 2,7 a na rdzeni 1,88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Moj TB chodzil na 2.0V, ale teraz mam nowa plyte i nie bawie sie w Vmody juz. Nie widze zeby mu cos zaszkodzilo te napiecie. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Moj TB chodzil na 2.0V, ale teraz mam nowa plyte i nie bawie sie w Vmody juz. Nie widze zeby mu cos zaszkodzilo te napiecie. Pozdro Dexter a dlaczego przestales osie bawic w Vmody??przeciez na sieci jest opis moda do tej plytki ja na swojej puscilem swego duraka na 2.1V ale nie dalo to znaczacego efektu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Bo to plytka nie dla mnie. Gdyby to mialoby byc dla mnie to juz dawno bym smigal na 2.0V. I tak sie ciesze bo moj TB mimo wszystko dostal kopa po przesiadce z SDR i FSB100 8) Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 ja tam traktowalem antka1600+ 2,15vcore a ddry chodza mi na 2,8v ale dawalem nawet 3v :D i byly lekko cieple bo mam dobra wentylacje w budzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 ja mam 2.7V a max u mnie to 2.9V do 3.0V wydaje mi sieze jest bezpiecznie, powyzej to na wlanse ryzyko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...