thermalfake Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 walnij 50 pkt respektu to ktoś niech powysyła zaproszeniam, ja na razie szybko zbieram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Ja dziś o 1 w nocy wychodzę ze szpitala. O ile nie zasnę to założę gang PurePC.pl Podajcie swoje nicki i klepcie resa to wyślę Wam zaproszenia... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 po maturce czekam na kolejną edycje i storzymy wielką gangsta familie :ph34r: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Dziś na allegro kupiłem 125 kredytów za... 5.99zł :P Śmieszna cena zwłaszcza, że wysyłając SMSy zapłaciłbym 36.6zł. Mam już dość siedzenia w szpitalu. Co sobie pogram z 10min to od razu ląduje w szpitalu. Paranoja. A koleś miał same pozytywy więc zaryzykowałem i czekam na maila z kodami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Z tego co się dowiedziałem na forum suportu PL TC to sprzedawanie kredytów na allegro jest nielegalne , tak samo używanie kredytów zakuponych tą drogą . Wiec jak jeszcze ich nie użyłeś to odpuść sobie , bo możesz dostać czasowego bana lub perm bana . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) OK. Jakby co to założyłem gang: 'PurePC' :) Gdyby ktoś chciał dołączyć to walić jak w dym. Mój nick: piotralek Edytowane 8 Maja 2007 przez piotralek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) Coś mi nie pasi. Kolega mówił że jak sie trafi do szpitala to troszke mi obniża staty a ja trafiłem do szpitala i wszystko do początkowych wartości poszło a już miałem ponad 100 te 4 cechy kasa też znikła, również budynki znikły co jest grane tak zawsze będzie czy to jakiś bug??? Edytowane 8 Maja 2007 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Wczoraj też tak miałem. Nazbierałem już ponad 320 respa i nagle wszystkie staty spadły do zera i straciłem całą kasę i budynki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) wtf piotralek nie żyje ?? poza tym proszę moda o przeniesienie tego topicu do odpowiedzniego działu Edytowane 8 Maja 2007 przez thermalfake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Ja też spróbuję . Mój nick: WormBoyPPC, mam ok 100 respa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Wysłałem Ci zaproszenie do gangu. Mój resp to ok. 450 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) Wysłałem Ci zaproszenie do gangu. Mój resp to ok. 450 :)Znowu szpitalu jesteś?? :? Ja trafiłem do paki za zabójstwo :) Gość się wkurzył i posłał mi wiadomość Edytowane 9 Maja 2007 przez WormBoy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 i ja dolaczylem, chetnie zaciagne sie do jakiegos teamu :) Jak cos to moj nick: MaziHunter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) i ja dolaczylem, chetnie zaciagne sie do jakiegos teamu :) Jak cos to moj nick: MaziHunter Jak wyjdę ze szpitala to ci wyślę zaproszenie:) Edytowane 10 Maja 2007 przez WormBoy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Jak wyjdę ze szpitala to ci wyślę zaproszenie:) to wychodz szybciorem, bo poki co ganiam z nozem i rabuje stare babcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 to wychodz szybciorem, bo poki co ganiam z nozem i rabuje stare babcie :)Wyszedłem i za 5 minut zaś mi ktoś dokopał :mur: wyjdę za 6godz. Trzeba koniecznie być w gangu, wtedy kumple mogą obronić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Ja również chce dołączyć tylko nie wiem czy ja mam jakiś znaleść ten klan czy mam dostać jakieś zaproszenie. NICK:demon92PPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Wczoraj niezle z WormBoyem kasy stelepalismy, ale pozniej zlapali mnie i poszedlem do ciupy na 24h... dzisiaj patrze, jestem liderem gangu, wtf?? :unsure: Wormboya ktos ubil... Nic, zalozylem sobie drugie konto, bo nie chce mi sie czekac az wyjde :) Jak cos to moj 2nd login: MaziHunterPPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Ale głupie jest to, że jak założy się gang i wylądujesz w więzieniu lub szpitalu to musisz go na nowo zakładać :mur: Ja już mam ponad 600 respa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Ale głupie jest to, że jak założy się gang i wylądujesz w więzieniu lub szpitalu to musisz go na nowo zakładać :mur: Ja już mam ponad 600 respa :D Rzeczywiście bez sensu :mur: Zrywa też stałe znajomości Ja mam ok 350 respa , wyszedłem ze szpitala i po 5 minutach znowu tam trafiłem za sprawą polaczka, 4 razy silniejszego :mur: Będę dopiero w przyszłym tygodniu , bo wyjeżdżam na weekend. Dobijcie respa wyżej i szybko do gangu w kilku to wtedy jak ktoś napadnie to się ch\yba sumuje moc członków(bez skojarzeń :razz: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Nie wiem czemu nie moge sie zalogwać na konto a drugiego nie chce mi sie tworzyć, a więc żegnam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 możecie mnie dodać :P nick KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubek213 Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Mam Głupie pytanie ?CZy ta gra jest Płatna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 zalezy ;) Kredyty sa platne, ale nie musisz z nich kozystac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 KAMILcom nie żyje!Takiego tekstu jeszcze wcześniej nie widziałem... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) Takiego tekstu jeszcze wcześniej nie widziałem... :)a ja widzialem :D teraz możecie mnie dodac B) lol znow szpital :D Edytowane 14 Maja 2007 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 wezcie mnei ze soba :P dopiero zaczynam ale szybko lapie o co chodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 nie kumam jednej rzeczy. Złapali mnie niby na kradziezy u jubilera, napisali ze wyjde z wiezienia w dniu 86 (jest 82), a wciaz jestem na wolnosci i moge krasc itd...ocb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mandyn Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Siema ja chcialbym do gangu tweak.pl mam 1000+ respa, i szukam gangu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...