Skocz do zawartości
und3r

WWW.THECRIMS.COM - ciekawa i wciągająca gierka online;]

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś na allegro kupiłem 125 kredytów za... 5.99zł :P Śmieszna cena zwłaszcza, że wysyłając SMSy zapłaciłbym 36.6zł. Mam już dość siedzenia w szpitalu. Co sobie pogram z 10min to od razu ląduje w szpitalu. Paranoja. A koleś miał same pozytywy więc zaryzykowałem i czekam na maila z kodami :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co się dowiedziałem na forum suportu PL TC to sprzedawanie kredytów na allegro jest nielegalne , tak samo używanie kredytów zakuponych tą drogą .

Wiec jak jeszcze ich nie użyłeś to odpuść sobie , bo możesz dostać czasowego bana lub perm bana .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mi nie pasi.

Kolega mówił że jak sie trafi do szpitala to troszke mi obniża staty a ja trafiłem do szpitala i wszystko do początkowych wartości poszło a już miałem ponad 100 te 4 cechy kasa też znikła, również budynki znikły co jest grane tak zawsze będzie czy to jakiś bug???

Edytowane przez demon92

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wysłałem Ci zaproszenie do gangu. Mój resp to ok. 450 :)

Znowu szpitalu jesteś?? :?

Ja trafiłem do paki za zabójstwo :) Gość się wkurzył i posłał mi wiadomość

Dołączona grafika

Edytowane przez WormBoy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj niezle z WormBoyem kasy stelepalismy, ale pozniej zlapali mnie i poszedlem do ciupy na 24h...

dzisiaj patrze, jestem liderem gangu, wtf?? :unsure:

Wormboya ktos ubil...

Nic, zalozylem sobie drugie konto, bo nie chce mi sie czekac az wyjde :)

Jak cos to moj 2nd login: MaziHunterPPC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale głupie jest to, że jak założy się gang i wylądujesz w więzieniu lub szpitalu to musisz go na nowo zakładać :mur:

Ja już mam ponad 600 respa :D

Rzeczywiście bez sensu :mur: Zrywa też stałe znajomości

Ja mam ok 350 respa , wyszedłem ze szpitala i po 5 minutach znowu tam trafiłem za sprawą polaczka, 4 razy silniejszego :mur:

Będę dopiero w przyszłym tygodniu , bo wyjeżdżam na weekend.

Dobijcie respa wyżej i szybko do gangu w kilku to wtedy jak ktoś napadnie to się ch\yba sumuje moc członków(bez skojarzeń :razz: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi