Subvoice Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Laingi mogą pracować w pozycji wirnikiem w dół. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 tak, ale nie mam Lainga i miec nie bede bo sa m.in. za drogie. Mi tu chodzi o WCU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohuzo Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Znalazłem taką ciekawą pompę CWU "Energooszczędna pompa cyrkulacyjna ciepłej wody użytkowej UPH 15-15 E1" Strona producenta http://helwita.nazwa.pl/index.php?option=c...&Itemid=115 Dane techniczne pompy: max wysokość podnoszenia: 12 kPa max przepływ: 0,95 m3/h max ciśnienie: 10 bar temperatura pracy: -10°C do 110°C przyłącze: R ½” GW długość zabudowy: 65 mm Silnik pompy: typ silnika: elektrycznie komutowany wirnik kulowy z technologią stałego magnesu napięcie zasilania: 230V, 50Hz pobór mocy: 8 W rodzaj ochrony: IP44/F Charakterystyka: Jakie jest wasze zdanie na temat tej pompy, czy dobrze spełni swoją rolę w chłodzeniu wodnym komputera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 (edytowane) no mniamniuśna pompa. Zwłaszcza to 8W :) ale 500zł.... :( Edytowane 5 Września 2009 przez Subvoice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 1,2 m ssie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 ebay.de mozna nowe upolowac taniej juz nie mowiac o aukcjach od 1euro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...