Executor Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 wez do grafy sterownik OMEGI ten kosi wszystko :) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 wez do grafy sterownik OMEGI ten kosi wszystko :) :P Omegi do 6800GT ?!? gratuluje :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 wez do grafy sterownik OMEGI ten kosi wszystko :) :P Omegi do 6800GT ?!? gratuluje :mrgreen: Nie wiem czy wiesz, ale są OMEGI do nVIDII. Tylko znacznie mniej popularne i ponoć mniej dopracowane od OMEG Radeon'owych :D http://www.google.pl/search?hl=pl&q=nvidia...btnG=Szukaj&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 wez do grafy sterownik OMEGI ten kosi wszystko :) :P Omegi do 6800GT ?!? gratuluje :mrgreen: Nie wiem czy wiesz, ale są OMEGI do nVIDII. Tylko znacznie mniej popularne i ponoć mniej dopracowane od OMEG Radeon'owych :D http://www.google.pl/search?hl=pl&q=nvidia...btnG=Szukaj&lr= ano sa widzialem kiedys na ich stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 wez do grafy sterownik OMEGI ten kosi wszystko :) :P Omegi do 6800GT ?!? gratuluje :mrgreen: Nie wiem czy wiesz, ale są OMEGI do nVIDII. Tylko znacznie mniej popularne i ponoć mniej dopracowane od OMEG Radeon'owych :D Omegi dla NV sa mniej dopracowane bo same NV je dopracowauje a ATi to olewa i ktos za nich odwala brudna robote. Najlepiej jakby dali wam stery ktore z GF 4 MX zrobia 6800 Ultra <rotfl> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 no komp jest niezły ! ja mam radka 9200 <patrz opis) i na 1024x768 32bity mam 7000 punktów ! coś jest nie tak ! zmniejsz timingi ramu i zainstaluj najnowsze stery do karty graficznej to pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 no komp jest niezły ! ja mam radka 9200 <patrz opis) i na 1024x768 32bity mam 7000 punktów ! coś jest nie tak ! zmniejsz timingi ramu i zainstaluj najnowsze stery do karty graficznej to pomaga 1205302[/snapback] 7000 to Ty masz ale w 3D marku 2001 :) a tu sie mowi o 2003. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...