Sysak Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Jak wam się spodobają filmy ediego800 to szukajcie ich dzieł na: www.edi800.org www.prowokator.com i najważniejsze: www.gnutella.pl aha! i nie polecam filmu "ślęża manekin project" - jest taki sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 ...dzieło...czerstwe, podpompuj :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 OMG - ale to jest ... denne :] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 oblokałem ten filmik i powiem ze jest we mnie teraz lekka nutka dekadencji albo coś nie wiem panowie radze <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> sie za prace w radiu labo może lepiej nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 no to ja cos od siebie... czasem mamy takie akcje, jak w domu nie mozemy wysiedziec... odstresowujemy sie :D http://freepgs.com/przemek_t/napad.avi aha, niecenzuralne slownictwo wiec uwaga !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Eeeee.... kiedy zostanie zamkniety ten temat? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 bruce nice ;] oskar sie nalezy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Eeeee.... kiedy zostanie zamkniety ten temat? :roll: To jest Ośla można sobie gadać o pogodzie więc pewnie nigdy go nie zamkną :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Eeeee.... kiedy zostanie zamkniety ten temat? :roll: To jest Ośla można sobie gadać o pogodzie więc pewnie nigdy go nie zamkną :lol:Jakbyś się nie domyślił to było retoryczne pytanie... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 bruce nice ;] oskar sie nalezy :D hehs...chociaz ty doceniles jaki mozna zrobic film przy praktycznie zerowych srodkach..... btw.....na sylwestra bede w pruszkowie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 NIe no ja tez naturalnie doceniłem, ale net mi padł wczoraj totez nie napisłem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 e tam i tak "Bułgarski pościk" wymiata;]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 do rumuna: zaaaajebiście inteligentny i ciekawy film! "spier@#!amy! hahaha KUR@#!hahahahahaha KUR@# MAĆ hahahahahaha" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 do rumuna: zaaaajebiście inteligentny i ciekawy film! "spier@#!amy! hahaha KUR@#!hahahahahaha KUR@# MAĆ hahahahahaha" A czego się spodziewałeś.... ;) Szekspira? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 do rumuna: zaaaajebiście inteligentny i ciekawy film! "spier@#!amy! hahaha KUR@#!hahahahahaha KUR@# MAĆ hahahahahaha" ...no i o to chodziło, normalnie nie nagrywamy takich wygłupów ale akuart aparacik był pod ręką to jakos tak wyszło ;] ...to nie ma byc ani smieszne, ani inteligentne... to ma byc idiotyczne ;] poza tym nikt ci nie każe się zachwycać :) wręcz przeciwnie, mozecie to jechac po całości ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 bruce nice ;] oskar sie nalezy :D hehs...chociaz ty doceniles jaki mozna zrobic film przy praktycznie zerowych srodkach..... btw.....na sylwestra bede w pruszkowie :) gdzie dokladniej?? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 a tego jeszcze nie wiem :> za pare godzin bede wiedzial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 e tam i tak "Bułgarski pościk" wymiata;]]]]] Tak jak i mniej znany lecz równie przedni "Sum, tak zwany olimpijczyk". :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...