Skocz do zawartości
Mateoosh

Jaki wam się podoba klip??

Rekomendowane odpowiedzi

a mi sie niesamowicie podoba klip:

Scooter - Ramp 

full wypas

btw. jest ktos na forum, kto zbiera teledyski  :?: chetnie bym sie powymienial  :D

Scooter jest zajebisty! Do tego SOAD - Aerials, Nelly -Hot in Herre( ze wzgledu na swietne zdjecia i montaz), Pionts Of Authority, ostatnie klipy Rammsteina, i jeszcze kilka innych.

Ja mam kilka teledyskow. Wal do mnie na priva jakie Cie interesuja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do "zbierania teledyskow" to ja ich troche mam i moglbym sie wymienic ... btw: slucha ktos tu azadu ? mozna dostac gdzies w Polsce plytke Evolution ? Bo jak w sklepie sie pytam o azad to koles nawet nie ma pomyslu gdzie szukac ;) tak samo z killarmy wu tang kojarza (z grubsza ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Slayer- co tylko się pojawi!!!! :twisted:

Morbid Angel - Devoured by Vermin ( Ave Satan)- tylko 2 razy widziałem z pare lat temu- czaszki, krew, flaki -tempo kurewsko szybkie, praktcznie zero rytmu.... :twisted:

Type o Negative - Black No 1

Danzig- Mother

Merlin Manson- Burn Box, Get your gun

Metallica -,,One"

Sporo tego by było jeszcze, ale pisać mi się nie chce :)

PS- a jeżeli chodzi o hip hop, to Busta Rhymes jest spoko- fire, Gimme so more

A tak sobie dopisałem :)

Pearl Jam- Evolution

Ministry- Jezus build my Hot Rod, Just one Fix

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrde mi się wydaje czy wy piszecie (w większości) klipy waszych ulubionych zespołów. Ja np. lubię Limp Bizkit, ale klip Boiler jest dla mnie beznadziejny. Albo nie lubię Eminema a jednak Without Me jest wypas. Bądzcie obiektywni.

pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi