ma3ek Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Dziś wpadła mi w łapki i straciłem przez nią cały dzień :D Stąd można zassać: TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Qde nie wie mczy mi komp pociągnie :/ jakie wymagania minimalne ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Qde nie wie mczy mi komp pociągnie :/ jakie wymagania minimalne ?? Heehe... Dobre... Jeszcze patrząc na Twój podpis.... :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 no i mi nie poszła - chyba za wysokie wymagania co do procka :wink: :lol:no i mi nie poszła - chyba za wysokie wymagania co do procka :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 no i mi nie poszła - chyba za wysokie wymagania co do procka :lol:no i mi nie poszła - chyba za wysokie wymagania co do procka Według mnie masz za mało ramu musisz dokupić kosteczke 512 to może w ustawieniach na low zagrasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 omfg żałośni jestecie :| . Jak nie ma w wymaganiach minimalnych karty z dx9 to sie nie oplaca grac co nie? = Edit: Gierka naprawde niezla, dzieki za lnika =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 omfg żałośni jestecie :| . Jak nie ma w wymaganiach minimalnych karty z dx9 to sie nie oplaca grac co nie? = OsoSiChozi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 O to ze niektorzy sadza, ze gierka z prymitywna grafika nie ma w dzisiejszych czasach racji bytu. kapiszi ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 O to ze niektorzy sadza, ze gierka z prymitywna grafika nie ma w dzisiejszych czasach racji bytu. kapiszi ? ;] Nie no.... to akurat zrozumiałem... :) Tylko zastanawiało mnie skąd on to wnioskuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 A ja troche poza tematem. Mam pyatnie do stwórcy tematu. Jak włączyc taki kolor pasków w xp?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Tylko zastanawiało mnie skąd on to wnioskuje...Hmm... Moze z tego? Qde nie wie mczy mi komp pociągnie :/ jakie wymagania minimalneAlbo tego... no i mi nie poszła - chyba za wysokie wymagania co do procka :lol: Z tego co pamietam, to chyba sztandar gdzies tutaj pisal, ze grafa nie jest najwazniejsz, nowe gry ssa, bla, bla,bla... Ale pewien nie jestem =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 gra ROX!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Fajna gierka. Spędziłem nad nią parę godzin i wracam od czasu do czasu 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Z tego co pamietam, to chyba sztandar gdzies tutaj pisal, ze grafa nie jest najwazniejsz, nowe gry ssa, bla, bla,bla... Ale pewien nie jestem =] Ano pisałem a ten pierwszy post napisałem z przekąsem :> sam pocinam sobie w sapera i boulderdasha a niedawno sciagnalem sobie gierki z pegasusa i pocinalem w contre i super mario bros. Nie ma co się burzyć POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Na dowód że ludzie grają w nie dx9 ;) jest TEN temat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Wypas gierka... pare godzinek spedzonych nad nia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 było już na forum N12, tu się o tym dowiedziałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Powiedzcie mi jak sie wchodzi w te drzwiczki ?? bo nie moge przejsc drugiego levelu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Powiedzcie mi jak sie wchodzi w te drzwiczki ?? bo nie moge przejsc drugiego levelu :PLo0L trzeba poprostu stanac przed nimi :) ale najpierw musisz sobie je otworzyc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...