t0mster Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 siema, sprawa ma sie tak mialem win ME ale byl jusz czas na formata bo komp cos sie mulil itp. Zrobilem formata, zaraz po formacie zainstalowałem Kasperskiego zrobilem scana i znalazlo mi 3 trojany, usunelo i spox ale po 2h od formatu nie dziala net :[ no to kolejny format i znowu to samo po jakims czasie nie dziala net, mam neo 128 [ dokladnie to ten programik niebieski sie łaczy normalnie ale nie moge wejsc na www, gg sie nie łaczy, antyvirus sie nie łaczy itp ] jusz nie wiem co mam robic kompa scanowałem: mks panda norton 2005 kaspersky ad-aware spy bot i jescze jakimis programami anti-trojaowymi ale nic nie wykrywaja ... czy to jakis trojan ? czy moze cos innego !! ?? **** update **** zaraz po formacie przeskanowałem avastem i znalazl win32.kyong2 [ cos w tym stylu nie zapamietałem nazwy :P ] ale czy to rozwiazalo problem przekonam sie dopiero jutro :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Sproboj : - przeskanowac dysk stingerem - wylacz firewalla - wywal program od neostardy - zobacz zabezpieczenia w internet exploler - zmienic system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0mster Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Sproboj : - przeskanowac dysk stingerem - wylacz firewalla - wywal program od neostardy - zobacz zabezpieczenia w internet exploler - zmienic system 1204585[/snapback] na win 98SE / ME to samo .... firewalla nie posiadam, hmmm a co to stinger ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 stinger to anty-wirus, wpisz w szukajce bylo sporo tematow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 t0mster, zmien tytuł tematu na jakiś 'normalny'(przy pierwszym postcie jest przycisk "edytuj") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0mster Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 ok skanowałem: stinger avast panda online mcafee online mks online ad-aware sby bot kaspersky norton 2005 i nic :/ znacie jeszcze jakies programy anti-trojanowe ? nie wiem czemu ale nie moge zmienic nazwy tematu, moge tylko tresc :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 zainstaluj windows xp jezeli problem bedzie to chyba z sprzetem usterka bo napewno nie systemowy chociaz moze go jakis program wywoluje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek131 Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 czyli sam net ci nie dzila? wszytko inne gra?? sprobuj wywali wanadoo i zrobic samodzilnie polacznie z internetem(oczywiscie wczesniej wgrywajac sery od modemu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...