Skocz do zawartości
Slayer

Nowe Forum- Co Wam Się Nie Podoba?

Rekomendowane odpowiedzi

Musisz kliknac na swoj nick, co przeniesie co do widoku profilu i tam masz "znajdz posty uzytkownika".

1204324[/snapback]

U mnie niedziala (pisze ze wystapil blad). Czy da rade w przyszlosci zrobic opcje "Zobacz swoje posty" na stronie glownej forum, tak jak to bylo przy phpBB?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm jeszcze nie mam zdanie fakt ze wczesniejsze forum miałem juz "obakane" IMO kwestia przyzwyczajenia BTW ten baner w lewym gornym rogu powinien miec napisik tweak.pl forum a nie samo tweak.pl bo on kieruje do forum tweaka a nie do serwisu ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

faktycznie, cookiesy juz sa okej, na firefox'ie wszystko pieknie wyglada..

a skin jest spoko, ale jednak [niekoniecznie teraz ;-)] przydalby sie 'wlasny', tweak'owy :).

pozdro ;)

--edit--

teraz forum jakos szybko dziala :)

a - te emotki invision board'owe tez sa cool

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi layout sie malo podba ....

stary tweakowy mial swoj klimat :huh: chodzi mi o ten kolorek "pustynny" :|

i jakos drazni mnie strasznie ze tematy nie sa pogrubione ...

trodniej sie je czyta na pierwszy rzut oka ...

a np autor ostatniego posta jest wytluszczony mowiac fachowo :]

pozatym jeszcze to "ilosc stron" i wchodzi na nastepna kolumne i rezutat jest niby w niczym nie przeszkadzajacy ale jakos drazni oko ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi nie pasuja te ikonki o stanie tematow (nowe posty, popularny, brak new postow itp.)

siakies takie malo przejzyste sa

w starym forum bylo lepiej to rozwiazane imho...

1204595[/snapback]

mam takie same uwagi - wprowadźcie 3 inkonki - "braleś udział"," nie brałeś" i " zamknięty" . O wiele lepiej rozwiązane cytowanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Blokada dlugości wpisywanych słow w opcji wyszukaj do minimum 3 liter. Nie mogę odszuac np postów które opisują mod aktywujący 100% technologie PAT(Performance Acceleration Technology) w mojej płycie głownej. Nie moge wpiosac ani slowa mod ani pat bo są za krótkie :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciemny skin ok- no może ten niebieski nie do końca pasuje ale nie narzekam- 2 dzień dopiero forum działa

Widać,że reanimacja i rekonstrukcja idzie nieźle i niektorzy dla nas się poświęcają i nieźle zasuwają :D

Ale ten numery użytkowników wróciły- znowu jak w Oświęcimiu sie czuje! Liczba postów też by mogla zniknąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaa mnie denerwuje ze na stronie glownej tweaka topiki z forum nie odsiwezaja sie tak szybko... i oczywiscie ta brzydka skora :P

1204584[/snapback]

Ten "problem" z odswiezaniem to kwestia IPB i tego, ze autorzy softu tak to zdefiniowali. W phpBB tematy szybciej byly oznaczane jako przeczytane i faktycznie to moze byc troche upierdliwe dla niektorych. Wchodza na forum, widza mase tematow rzekomo nowych, a pozniej okazuje sie, ze juz je dawno przeczytali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie czemu jakwyjde z forum i wejde z powrotem to dalej mam tyle samo nieprzeczytanych postów.

Przeciez nie jestes w stanie czytac wszystkich a niektórych czytac nie chce.

Powinno byc tak jak na starym forum... po wyjsciu wszystkie posty robia sie jako przeczytane i dopiero wyswietlaja mi sie te w których dopisana zostala jakas informacja.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy ktoś zauważył ale ciemny skin ma braki :?

nie ma dostępu do kofanej szukajki

1205008[/snapback]

Szukajka dziala, ale z tego co widac skorka jest w fazie produkcji i jeszcze nie wszystko jest dopracowane. Szukajne znajdziesz na tej gornej, jasnej belce, napisy sa w tej chwili bardzo slabo widoczne.

Ludzie czemu jakwyjde z forum i wejde z powrotem to dalej mam tyle samo nieprzeczytanych postów.

Przeciez nie jestes w stanie czytac wszystkich a niektórych czytac nie chce.

Powinno byc tak jak na starym forum... po wyjsciu wszystkie posty robia sie jako przeczytane i dopiero wyswietlaja mi sie te w których dopisana zostala jakas informacja.

Pozdro

1205034[/snapback]

Jak napisalem wyzej, jest to kwestia forum i nie da sie tego zmienic bez grzebania w kodzie forum. Jedyny sposob to sie przyzwyczaic ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I juz mi sie podoba ten skin.

Przy jasnym (moze nie uwierzycie) ale bolaly mnie oczy.

Tutaj nie przeszkadza mi kolor, tylko niedociagniecia w stylu jasnych przyciskow i braku logo Tweaka na gorze-znowu mam robic logo? ;) (przyciski tez moge :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi też troszkę przeszkadzają te ikonki informujące o nowych postach, o popularności tematów itp. Ale forum jest w końcu dopiero drugi dzień po uruchomieniu na nowo i są ważniejsze sprawy niż jakieś tam ikonki. Ale mam też nadzieje że jednak ktoś w niedługim czasie jak skończy się szał odzyskiwania szczątków poprzedniej wersji forym zrobi coś z tymi ikonkami. Aha i podoba mi się ta ciemna skórka. Jest spoko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siedze na wielu forach postawionych na IPB jednak tweak i jego dawny design utkwił mi w pamięci i chciałbym aby wrócił :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi sie design i kolorki podobaja

ale NIE podoba mi sie:

-ze kolor podpisu moderatorow sie nie wyroznia (niech wroci czerwony kolor, przynajmniej z daleka bylo ich widac :wink: )

-ta ikonka online/offline, ksztalt i design ladny ale wolalbym zeby byla cos zielonego jak online i czerwonego jak offline (nie od razu cala, wystarczy czcionka albo cos)

ps. no i cos strasznie wolno czasem wysyla wiadomosci... :cry: choc przegladanie smiga :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie co mi sie nie podoba ?? kazdy post zajmuje 2x miejsca wiecej na ekranie... u mnie w 1152x... na ekran wejdą 2-3 posty,,, malo prakycznie i nieczytelnie jak dla mnie...

a wiecie co mi się podoba ? ;) Poca ma wypasionego siga :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi sie nie podoba to co wszyscy wymienili wyzej :P i jeszcze zeby dać szybką odpowiedź trzeba nacisnąć SZYBKA ODP. :/ lipa.Aha co to znaczy wykup subskrypcje w profilu???Płatne forum ?? :)

i jeszcze coś odemnie.NOwy lajołt jest poprostu ihmo do bani.TRagedia i tyle.Ale to tylko moje zdanie i zrobicie jak wam sie bedzie chciało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...