desconosido Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Forum fajne, ale chcialem znaleźć posty dotyczące A7N8X Deluxe, ale stare linki nie działają. Czy jest sposób na to by jakoś przemapować stary link na nowy. Próbowałem szukać tego tematu o Asus (tam był faq) ale nie mogę znaleźć. M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Link do tematu A7N8X Deluxe: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=33457 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Musisz kliknac na swoj nick, co przeniesie co do widoku profilu i tam masz "znajdz posty uzytkownika". 1204324[/snapback] U mnie niedziala (pisze ze wystapil blad). Czy da rade w przyszlosci zrobic opcje "Zobacz swoje posty" na stronie glownej forum, tak jak to bylo przy phpBB? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Ja jednak wolalbym phpBB, ...(nie wspominajac o tym, ze Opera z tym ladnie dzialala ;) ). 1204325[/snapback] A IPB nie działa "ładnie" pod Operką ? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 hmm jeszcze nie mam zdanie fakt ze wczesniejsze forum miałem juz "obakane" IMO kwestia przyzwyczajenia BTW ten baner w lewym gornym rogu powinien miec napisik tweak.pl forum a nie samo tweak.pl bo on kieruje do forum tweaka a nie do serwisu .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 jakie maja wszyscy problemy ;/ poczekajcie na finalna wersje a nie nazekacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Narzekanie forumowiczów drugiego dnia działania forum... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 tez macie taki problem, ze po ponownym wejsciu na forum tematy ktore nie zostaly przeczytany , nadal widnieja jako nieprzeczytane ? na starym bylo tak ze po prostu wszystkie zmienialy sie na przeczytane ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 faktycznie, cookiesy juz sa okej, na firefox'ie wszystko pieknie wyglada.. a skin jest spoko, ale jednak [niekoniecznie teraz ;-)] przydalby sie 'wlasny', tweak'owy :). pozdro ;) --edit-- teraz forum jakos szybko dziala :) a - te emotki invision board'owe tez sa cool Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 niach ;] Nowy styl, stare emoty ;] Powoli czuje sie jak w domu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 aaa mnie denerwuje ze na stronie glownej tweaka topiki z forum nie odsiwezaja sie tak szybko... i oczywiscie ta brzydka skora :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 do wygladu juz sie przzwyczailem ale muli tak samo lub wiecej ,ale to pewnie wina słabego servera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 :sad: Mnie przeszkadza ograniczenie na emotiony i zdjęcia w jednym poście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 mi nie pasuja te ikonki o stanie tematow (nowe posty, popularny, brak new postow itp.) siakies takie malo przejzyste sa w starym forum bylo lepiej to rozwiazane imho... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Poca , masz mały podpis ...... :lol: na forum pcp i tweak mam te same podpisy , a optycznie to ten na tweaku jest o wieeeele wiekszy :D: ps: był , zmienilem rozmiar z 9 na 1 i jest ok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 mi layout sie malo podba .... stary tweakowy mial swoj klimat :huh: chodzi mi o ten kolorek "pustynny" :| i jakos drazni mnie strasznie ze tematy nie sa pogrubione ... trodniej sie je czyta na pierwszy rzut oka ... a np autor ostatniego posta jest wytluszczony mowiac fachowo :] pozatym jeszcze to "ilosc stron" i wchodzi na nastepna kolumne i rezutat jest niby w niczym nie przeszkadzajacy ale jakos drazni oko ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 mi nie pasuja te ikonki o stanie tematow (nowe posty, popularny, brak new postow itp.) siakies takie malo przejzyste sa w starym forum bylo lepiej to rozwiazane imho... 1204595[/snapback] mam takie same uwagi - wprowadźcie 3 inkonki - "braleś udział"," nie brałeś" i " zamknięty" . O wiele lepiej rozwiązane cytowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
post Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Blokada dlugości wpisywanych słow w opcji wyszukaj do minimum 3 liter. Nie mogę odszuac np postów które opisują mod aktywujący 100% technologie PAT(Performance Acceleration Technology) w mojej płycie głownej. Nie moge wpiosac ani slowa mod ani pat bo są za krótkie :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Ale za to nowy skin (ten ciemny) jest wporzo ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Ciemny skin ok- no może ten niebieski nie do końca pasuje ale nie narzekam- 2 dzień dopiero forum działa Widać,że reanimacja i rekonstrukcja idzie nieźle i niektorzy dla nas się poświęcają i nieźle zasuwają :D Ale ten numery użytkowników wróciły- znowu jak w Oświęcimiu sie czuje! Liczba postów też by mogla zniknąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Nie wiem czy ktoś zauważył ale ciemny skin ma braki :? nie ma dostępu do kofanej szukajki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 aaa mnie denerwuje ze na stronie glownej tweaka topiki z forum nie odsiwezaja sie tak szybko... i oczywiscie ta brzydka skora :P 1204584[/snapback] Ten "problem" z odswiezaniem to kwestia IPB i tego, ze autorzy softu tak to zdefiniowali. W phpBB tematy szybciej byly oznaczane jako przeczytane i faktycznie to moze byc troche upierdliwe dla niektorych. Wchodza na forum, widza mase tematow rzekomo nowych, a pozniej okazuje sie, ze juz je dawno przeczytali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Ludzie czemu jakwyjde z forum i wejde z powrotem to dalej mam tyle samo nieprzeczytanych postów. Przeciez nie jestes w stanie czytac wszystkich a niektórych czytac nie chce. Powinno byc tak jak na starym forum... po wyjsciu wszystkie posty robia sie jako przeczytane i dopiero wyswietlaja mi sie te w których dopisana zostala jakas informacja. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Nie wiem czy ktoś zauważył ale ciemny skin ma braki :? nie ma dostępu do kofanej szukajki 1205008[/snapback] Szukajka dziala, ale z tego co widac skorka jest w fazie produkcji i jeszcze nie wszystko jest dopracowane. Szukajne znajdziesz na tej gornej, jasnej belce, napisy sa w tej chwili bardzo slabo widoczne. Ludzie czemu jakwyjde z forum i wejde z powrotem to dalej mam tyle samo nieprzeczytanych postów. Przeciez nie jestes w stanie czytac wszystkich a niektórych czytac nie chce. Powinno byc tak jak na starym forum... po wyjsciu wszystkie posty robia sie jako przeczytane i dopiero wyswietlaja mi sie te w których dopisana zostala jakas informacja. Pozdro 1205034[/snapback] Jak napisalem wyzej, jest to kwestia forum i nie da sie tego zmienic bez grzebania w kodzie forum. Jedyny sposob to sie przyzwyczaic ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 I juz mi sie podoba ten skin. Przy jasnym (moze nie uwierzycie) ale bolaly mnie oczy. Tutaj nie przeszkadza mi kolor, tylko niedociagniecia w stylu jasnych przyciskow i braku logo Tweaka na gorze-znowu mam robic logo? ;) (przyciski tez moge :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Mi też troszkę przeszkadzają te ikonki informujące o nowych postach, o popularności tematów itp. Ale forum jest w końcu dopiero drugi dzień po uruchomieniu na nowo i są ważniejsze sprawy niż jakieś tam ikonki. Ale mam też nadzieje że jednak ktoś w niedługim czasie jak skończy się szał odzyskiwania szczątków poprzedniej wersji forym zrobi coś z tymi ikonkami. Aha i podoba mi się ta ciemna skórka. Jest spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Siedze na wielu forach postawionych na IPB jednak tweak i jego dawny design utkwił mi w pamięci i chciałbym aby wrócił :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 mi sie design i kolorki podobaja ale NIE podoba mi sie: -ze kolor podpisu moderatorow sie nie wyroznia (niech wroci czerwony kolor, przynajmniej z daleka bylo ich widac :wink: ) -ta ikonka online/offline, ksztalt i design ladny ale wolalbym zeby byla cos zielonego jak online i czerwonego jak offline (nie od razu cala, wystarczy czcionka albo cos) ps. no i cos strasznie wolno czasem wysyla wiadomosci... :cry: choc przegladanie smiga :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 wiecie co mi sie nie podoba ?? kazdy post zajmuje 2x miejsca wiecej na ekranie... u mnie w 1152x... na ekran wejdą 2-3 posty,,, malo prakycznie i nieczytelnie jak dla mnie... a wiecie co mi się podoba ? ;) Poca ma wypasionego siga :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 mi sie nie podoba to co wszyscy wymienili wyzej :P i jeszcze zeby dać szybką odpowiedź trzeba nacisnąć SZYBKA ODP. :/ lipa.Aha co to znaczy wykup subskrypcje w profilu???Płatne forum ?? :) i jeszcze coś odemnie.NOwy lajołt jest poprostu ihmo do bani.TRagedia i tyle.Ale to tylko moje zdanie i zrobicie jak wam sie bedzie chciało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...