raki Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Przeglądając forum znalazłem barzdo ciekawą rzecz, a mianowicie dowód na to że forum tweak.pl istnieje już blisko 35 lat :lol: :rolleyes: :wink: srceen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Jest dużo takich watków - są to tematy odzyskane ze starego forum... Admini widocznie nie bawili sie w ustawianie daty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 możliwe, że jest wiele... ale tylko ten widziałem i stwierdziłem że warto się podzielic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 o_O Tamten post jest odemnie... Ale ja w 1970 jeszcze nie zylem ;] To sie nazywa power :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 moze zyles tylko o tym nie wiesz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Reinkarnacja :?: :D Albo zapomnialem bo to dawno bylo :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 hohoho :> spoko troche latek ma :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 a był internet w 1970 ? ; > bo chyba nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Ogólno dostępny - nie... Ale był... I chyba nie pod nazwą "Internet" Fragment : "W 1969 r. powstaje sieć ARPAnet. W dwa lata później łączy piętnaście instytucji rządowych i akademickich. W 1973 r. stworzone zostają połączenia międzynarodowe do Wielkiej Brytanii i Norwegii. Rok później Ray Tomlinson tworzy program do przesyłania elektronicznych wiadomości po sieci. W 1979 r. powstają grupy dyskusyjne Usenet, drugi z filarów dzisiejszego Internetu." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 ale tak poważnie, bo też ostatnio zastanawiałem się nad tym ile tweak już czasu zaszczyca swoim bytem ten świat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Chyba od poczatku kwietnia 2002r. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) Bo to jest najstarsze forum internetowe o kompach :) Forum powstało 31 marca 2002 Edytowane 16 Stycznia 2005 przez Igor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Ale oficjalnie zostało uruchomione właśnie 1go kwietnia, w co wiele osób nie mogło uwierzyć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Ale oficjalnie zostało uruchomione właśnie 1go kwietnia, w co wiele osób nie mogło uwierzyć :) 1220357[/snapback] A w co tu jest nie do uwierzenia? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 A w co tu jest nie do uwierzenia? :) 1220367[/snapback] A co jest 1 kwietnia przeważnie? :) Po prostu większość osób nie wierzyła, że opuszczamy poprzednie forum :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 A jakie było poprzednie? dyskusje.pl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 tak ja mam konto zalozone 3 kwietnia ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 hehe, Ja początkowo przez 1.5roku czytałem od czasu do czasu tweaka bo wstydziłem się zarejstrować i zdawało mi się że nie godny jestem zawracać wam d0p*, aż w końcu się przemogłem bo miałem coraz większą chęć wypowiedzi wasnego zdania i pomocy innym, ale to przyszło z czsem... gdybym odrazu się zarejstrował to byłby ze mną taki sajgon jak z nowymi (newbie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Ten błąd z datą już był poruszany sporo razy panowie, wystarczyło przeczytać... Starzy userzy wiedza o tym. Off Topic, chyba nie w tym dziale. Sorrka panowie ale robi się OT więc temat LOCK OWIES ciesze się, że podoba Ci się forum i klimat panujący... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...