GuC!o^ Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 ja chcę być 3lo Z!omaL3M i chce mieć bling blingowski łańcuch z napisem 50-cent ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Łeee... to na begining musisz mieć Maybacha i dawać slangiem, ajjjj... Tak jak me and my nigga Poca... :lol: UPDATE: Bardziej przyslangowałem... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 3lo ziomale... z maybaszkiem no problemo ! ja i moje ziomki podpieprzymy go jakiejś grubej rybci i bedzie spox...a na razie ide sie zbakać.... pozdro 600 & all my niggass ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Niger? A nie nigga? Wydawalo mi sie ze nigga ;] ok, dude ;] Pozdro 666, de jot 600 suxx. Whatz up gangsta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Takie cudo ... mmm ... właśnie cos takiego chce zrobic z W-wy :D UPDATE... moj to dopiero pimpcar bedzie jak dostanie chrom fele ze spinnerami, a poza tym mam białe futro i to http://allegro.pl/show_item.php?item=39123402 i to http://allegro.pl/show_item.php?item=39055471 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Wy to nie wiecie co to piękno i prawdziwa moc ;) Moje przyszłe GTO z '69 :D No chyba że by mnie stać było na Shelby Cobrę (aczkolwiek nawet na GTO mnie stać nie będzie :P) A tutaj bardziej przyziemne marzenie (swoją drogą od dziecka zawsze mi się podobał) VW Corrado Te autka mają duszę, w przeciwieństwie do takiego maybacha itp. :( Nie powiem, niektóre nowsze fury mi się też podobają, ale nie tak jak te klasyki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Co do kobry to w polsce robia ladne repliczki. Wiem ze jedna z nich ma silnik 500KM i robi do setki w ponizej 3,5sek ale dokladnie to Ci nei powiem. Wiem ze kosztuje ok. 80tysiecy. A najtansza do zlozenia gdzies z silnikiem 120KM kosztuje 25tys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Mi to by tam wystarczyl VW Corrado, ewentualnie Opel Calibra.. Nie jestem wybredny.. A prawdziwym marzeniem to miec szczescie w zyciu.. Kasa sama przyjdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Jakis czas temu, na ebay byla aukcja, Mustang Shelby GT500 - przebieg jakies 90 km z tego co pamietam, stan super-hiper ^_^ cena okolo 220 000 $ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Lancer Evo IX: Lancer Evo VIII MR FQ-400 (fotki juz ktos dal) Impreza suxx, jedynie 22B mi sie podobala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 :D Od zawsze go chciałem Vectora, kiedy tylko go pierwszy raz zobaczyłem to sie zakochałem :D A ktoś wspomniał że długo by sie nie nacieszyliśmy np: jak by komuś ukradli Ferrari f50 to myślisz że ile takich w polsce jest. :D Pewnie szybko by znależli. Więcej fotek tu http://www.fast-cars.ch/VectorW8_pictures.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Od zawsze go chciałem Vectora, kiedy tylko go pierwszy raz zobaczyłem to sie zakochałem :D A ktoś wspomniał że długo by sie nie nacieszyliśmy np: jak by komuś ukradli Ferrari f50 to myślisz że ile takich w polsce jest. :D Pewnie szybko by znależli. Więcej fotek tu 1210867[/snapback] Widzisz, cały problem w tym, że takie auto w ciagu 3h jest za polską granicą :) Lub co gorsza w ciągu godziny masz górę nowych części :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 3lo ziomale... z maybaszkiem no problemo ! ja i moje ziomki podpieprzymy go jakiejś grubej rybci i bedzie spox...a na razie ide sie zbakać.... pozdro 600 & all my niggass ! 1209157[/snapback] Takim slangiem to w gimnazjum mozesz sie popisac najwyzej buehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 hmmmmmmm Vector jakos mi sie nie podoba z wygladu ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Również mi nie podchodzi... Jakis taki.... kanciasty i "sztuczny"... Maybach RoX... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Za przeproszeniem srajcie sie tymi starymi gratami ;] Nie wytrzymam, ale powiem. Wiem ze cool i trendy są stare samochody. Bo na filmach pokazują jak Nicki Cage szaleje Shelby i jest cool. Te samochody są UNCOOL ;] Cool jest Maybach. Prawdziwe auto, silnik tira, wnetrze zamku. Ale jezeli was kreci brak radia, dvd, barku, lodowki, laptopa, szofera, 21' felg, bialej delikatnej skory, parasolki w drzwiach, zamszowego sufitu, panaromicznego szklanego dachu, rozkladanych podstawek na nogi, szaluzji w oknach i cichego szumienia silnika, gps, telefonu to dalej marzcie o swoich gruchotach ;]] Ja zostaje przy mojej limuzynie ktora Phantoma gniecie rowno. Ale pojechalem, jestem gotowy na krytyke ;] ===== @Mak - zadne 3 godziny. Tego autka nikt nie tknie w Polsce. Po pierwsze jest malo znane. Kto to bedzie wiedzial co to jest. Na czesci tego nie sprzedadza. Wiec daje mu z miesiac, albo i wiecej. Predzej kradną Golfy, a nie jakies samochody ze Star Treka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 przypomniał mi jeszcze jeden wozek o ktorym mozna marzyc ... Chrysler 300C to samochód godny Ala Capone :) szczegolnie kiedy jest czarny i ma przyciemnione szyby... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Za przeproszeniem srajcie sie tymi starymi gratami ;] Nie wytrzymam, ale powiem. Wiem ze cool i trendy są stare samochody. Bo na filmach pokazują jak Nicki Cage szaleje Shelby i jest cool. Te samochody są UNCOOL ;] Cool jest Maybach. Prawdziwe auto, silnik tira, wnetrze zamku. Ale jezeli was kreci brak radia, dvd, barku, lodowki, laptopa, szofera, 21' felg, bialej delikatnej skory, parasolki w drzwiach, zamszowego sufitu, panaromicznego szklanego dachu, rozkladanych podstawek na nogi, szaluzji w oknach i cichego szumienia silnika, gps, telefonu to dalej marzcie o swoich gruchotach ;]] Ja zostaje przy mojej limuzynie ktora Phantoma gniecie rowno. Ale pojechalem, jestem gotowy na krytyke ;] 1211366[/snapback] Znasz moją odpowiedź z dyskusji na gg :) Ja nigdy nie jarałem się furami w filmach, no bo i po co :) Mi się podoba GTO i to akurat to GTO z 69roku, podoba mi się także COBRA, ale tylko w wykonaniu SHELBY :) Po co mi auto bez duszy wypchane elektroniką... A taki jesteś kozak ze swoim tirowym silnikiem, to dawaj za parę lat jak skończymy szkołę, założyły własne przedsiębiorstwa, wtedy pościgasz się swoim maybachem z moim GTO :D Zobaczysz co to czysta moc :D A pozatym takie autko w środku można zrobić jak nowe (aczkolwiek odbiera to urok samochodowi...) Mnie naprawdę nie jara Maybach z szoferem, dla mnie przyjemnością jest siedzieć za kierownicą, czuć pedał pod nogą, czuć moc drzemiącą w samochodzie, czuć każde otwarcie zawora, każdy wydech rury... Yeah, that's what I'm talkin about :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Moge ci zrobic RP ;] Taki, tyle ze srebny jezdzi pod moja szkola i czesto go widze jak stoje na przystanku. Te felgi w rzeczywistosci miazdza. Szczegolnie jak koles stanał obok malucha. @mak no wiesz, ktos musi sciskac tą kierownice. Zeby ktos z tylu mogl panienke... [; Szczerze mowiac, stawiam na komfort i bezpieczenstwo. A nie na samochody w ktorych jak sie wcisnie gaz to caly az skacze. Smieszą mnie te chlopaczki z 2f2f. Maja wymalowane samochodziki i pedza po ulicach [; A pozniej kazdy kto wychodzi z kina, mysli sobie "Ale mają fury, tez chce. Ale takie stare bo mowili ze stare są fajne" :P A uwierzcie mi ze Maybach wolny nie jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Dlatego zaproponowałem wam alternatywne rozwiązanie ktore łączy w sobie oldtime style, nowoczesnosc i moc.... CHRYSLER 300C OwNzZ ... I te ogromne koła :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 1209198[/snapback]Corrado jest boski ;] (ale impreza jest boskciejsiejsza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 co do hummera..... sasiad mojego znajomego ma takowy pojazd, nawet jechalem keidys..... bardzo fajna bryka, fakt pali jak cholera, ale jak kogos stac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Fakt, pali duzo. Znajomy kiedy okreslil to tak. "Paliwo w hummerze schodzi tak szybko jak woda z kibla" [; A co do Chryslera 300C. Jakos to auto zrabali. Dziwne wymiary ma, szybki male, drzwi ogromne. Zostaje przy Maybachu, albo niech juz bedzie to minimum przy Merolu E class ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 A co do Chryslera 300C. Jakos to auto zrabali. Dziwne wymiary ma, szybki male, drzwi ogromne. Zostaje przy Maybachu, albo niech juz bedzie to minimum przy Merolu E class ;] 1211428[/snapback] Bling Bling, gangsta...8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Mi by tam starczyło jak by sobie Bill gejts :D przelewał $ w banq na konto z wyższym % i poszło by do mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 @Poca E-Classe to dla starych dziadków Lepsze jest BMW M5 lub Audi A6 :wink: A co do nowego SLK: to jechałem takim 2 tygodnie tamu. Fajne auto, silnik 200Kompressor, ale strasznie małe w środku. Mam 186Cm i ledwo się zmieściłem. A poza tym SLK to taki kobiecy samochód, dla mężczyzn jest SL przewidziany :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Mieszkac w takim miejscu jak na tym pikczersie no i mieć takiego Mustanga: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 to mustang boss ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 to mustang boss ?:) 1211883[/snapback] Owszem. Jak i ten: Ten jest ładniejszy, ale kolor bardziej mi leży czarny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...