Abram Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 No niestety wszystko stoi z wiadomej przyczyny. Brak Kasy. Ale cos wpadnie pod koniec tygodnia to sie cos ruszy. PZdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 no to czekamy, powodzenia:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 I na tym już koniec? Tak dobrze się zapowiadało ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 ej dajcie mu zebrać kase a napewno dokończy, troche wiary :) i nie piszcie kolejnych postów typu: kiedy zdjątka? albo : jak tam prace? itd bo to bez sensu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 I na tym już koniec? Tak dobrze się zapowiadało ... 1307258[/snapback] Wiesz w tydzien nie jest tak łatwo zebrac pare groszy zeby skonczyc moda... po co takie bezsensowne posty... j/w prosze takich nie pisac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Dobra spoko - po prostu nie moge się doczekać efektu koncowego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Dobra spoko - po prostu nie moge się doczekać efektu koncowego :D 1307969[/snapback] Ja tez nie moge sie doczekac efektu koncoweego :) dlatego zbieram kase zeby wszystko na raz zakonczyc. Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Zainspirowany Twoim big towerkiem też proboje cos wyłapać na allegro i ruszyć jednak mam trochę inny pomysł :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buszi Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 jeśli ktoś jest zainteresowany to oddam tanio w dobre ręce podobnego big towerka (troche inny przód ale wnętrze identyko). ale tylko odbiór osobisty. obudowa w dobrym stanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 jeśli ktoś jest zainteresowany to oddam tanio w dobre ręce podobnego big towerka (troche inny przód ale wnętrze identyko). ale tylko odbiór osobisty. obudowa w dobrym stanie. 1382066[/snapback] Z takimi informacjami to do działu sprzedam a nie tu. BTW mojego moda mam nadzieje ze zakoncze niebawem bo zostaly mi tylko włączniki i plexi do kupienia, ale teraz zwaliła mi sie na głowe szkoła, matura, praca dyplomowa itp. Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 To co ty jednoczesnie sie uczysz w liceum i na studiach :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 To co ty jednoczesnie sie uczysz w liceum i na studiach :lol: 1382223[/snapback] yyyyyyy ? co? czemu na studiach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 yyyyyyy ? co? czemu na studiach? 1382293[/snapback] mi sie praca dyplomowa kojazy ze studiami B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 do technikum widocznie chodzi skoro prace dyplomowa pisze i mature zdaje ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Czlowiek sie cale zycie uczy :] ps. tak to jest jak sie liceum konczylo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Sledze caly czas topic ale sie jeszcze nie wypowiadalem. Widac ze naprawde duzo pracy w to wlozyles. SOG na zachete :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 szkoda, ze prace stoja. boczna klapa sie otwierala tak, czy przerobiles? btw. zapraszam do mnie - click ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 boczna klapa sie otwierala tak, czy przerobiles?wcześniej kolega wspominał. zawiasy trzeba było przyspawać i bok na pół pohlastać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 No niestety wszystko stoi z wiadomej przyczyny. Brak Kasy. Ale cos wpadnie pod koniec tygodnia to sie cos ruszy. PZdr 1294300[/snapback] Feb 23 2005, 22:48 BTW mojego moda mam nadzieje ze zakoncze niebawem bo zostaly mi tylko włączniki i plexi do kupienia, ale teraz zwaliła mi sie na głowe szkoła, matura, praca dyplomowa itp. Pzdr 1382181[/snapback] Apr 11 2005, 14:27 no iii czekamy, czekamy... B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 No i po [ciach!] kolejny post tej samej tresci, stary robiles kiedys jakiegos moda?? wiesz ile to pochlania kasy i czasu??? pokaz cos sam a nie bedziesz zadawał ente takie samo pytanie. Nabijasz sobie posty?? Czy tak ze złośliwości napisałeś tego posta??? Jak skoncze to napewno sie o tym dowiesz... Normalnie brak mi slow co do niektorych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Abram napisz do moderatora zeby zamkneli topik do czasu az zrobisz postepy bo tak sam widzisz ze syf sie robi ;] trzymam kciuki za modzika, a przy okazji sam zbieram materialy do nowej budy :]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zamkniety do odwołania przez Abrama... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...