Soften Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 ParanoiK przeleciałem cały ten topic i zobacz sam ile osób wspomina o czarnej skórce no powaga przecież to nie cieżka sprawa a jak nie macie czarnej gotowej to napiszcie do "chaosa" on wam zapoda mniej roboty bedziecie mieli jak byście sami mieli robić, zróbcie coś wielu urzytkownikom to umili w dużym stopniu pobyt na forum :) P.S w tym temacie nie ma nic o tym czemu niby miało by nie być Pozdrow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 No napisalem ci chyba , ze skorka to nie problem !!! . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 no dobzie dobzie, ale co z desertem? do konca śfiata bedzie w wersji beta?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Nie wiem / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 No właśnie jeśli nie problem jak to xan napisał to czegoś tu nie rozumiem czemu nie może być niech ktoś sie wypowie kto jest za to odpowiedzialny ? admin jakiś ?nie tylko ja czekam na odp. Pozdrow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 No pomyśl kto moze byc za to odpowiedzialny... Moderatorzy czy admini? Więc bij na PW do nich... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Tylko że to pw zazwyczaj bez odpowiedzi pzostaje (kierowane of coz do adminów) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Mechl!k moder jeste wiec kieruje do Ciebie :) z adminem gadasz to mu przekaż żeby zajrzał w ten wontek i calutki przeleciał i zobaczył że sporo osób woli czarną a jak nie ma czasu zrobić to na forum nie jedna osoba sie znajdzie która chetnie to zrobi, ale w sumie po co przecież od tego moderzy są :D Owies ma racje odpowiedzi żadnej nie uzyskam pisząc na pw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Pisaliśmy xx razy napisze ostatni. Ze skórkami jest ten problem, że każdą trzeba edytować i customizować do naszych potrzeb co zajmuje czas. Przy każdej zmianie na forum trzeba zmiany wprowadzić do każdej skórki. Będzie napewno skórka ciemna. Może nie czarna ale ciemna pod kolor głownej strony tweak'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 To może można by do każdej skórki przypisać opieqna który dbał by o jej zgodność z forum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 No Marco dzieki za odpowiedź o to mi chodziło czekam na skórke :). Owies niezły pomysł :wink: niech ktoś zgłosi swoją kandydature na opiekuna ciemnej skórki tweka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 No to ja zgłaszam się jako kolejny chętny do posiadania "czarnej" skórki. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 No to ja zgłaszam się jako kolejny chętny do posiadania "czarnej" skórki. :D 1356445[/snapback] No to smialo :) . Daj nam gotowa skorke z ikonkami , polskimi znakami . Wazne tez aby bylo wylaczone czesc opcji ( tak jak np ilosc postow ) . Dorob odpowiednie ikonki w jezyku polskim ( wazne tez abys dodal ikonki tlena gg i ogolnie wszystkie jakie masz w profilu uzytkownika ) . Oraz co wazne skorke przygotuj na to, ze niedlugo po prawej stronie pojawi sie dodatkowy pasek . No i zapomnialem dodac dajesz nam skorke z logiem Tweka na topie i oczywiscie odpowiednio zmienionymi linkami . Musisz tez przygotowac aby na gorze banner z reklama odpowiednio sie zmiescil :) . Pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) Zapomniales o paru linijkach kodu PhpNewAds ;] ---- kurfa, znowu nie doczytalem ;] ------- Wazne tez aby bylo wylaczone czesc opcji ( tak jak np ilosc postow ) Bez problemu mozna zrobic ;] Dorob odpowiednie ikonki w jezyku polskim ( wazne tez abys dodal ikonki tlena gg i ogolnie wszystkie jakie masz w profilu uzytkownika ) Loozz ;] Oraz co wazne skorke przygotuj na to, ze niedlugo po prawej stronie pojawi sie dodatkowy pasek . Taki od nowych recenzji na Tweak.pl? To tego nie umiem ;] No i zapomnialem dodac dajesz nam skorke z logiem Tweka na topie i oczywiscie odpowiednio zmienionymi linkami . Musisz tez przygotowac aby na gorze banner z reklama odpowiednio sie zmiescil Zero problemu ;] Edytowane 29 Marca 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 No to czekamy za skinem Pocus.... Zrób chociaz wersje beta... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 No to czekamy za skinem Pocus.... (...) 1356787[/snapback] ja też czekam, a co ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) Dacie linka do jakiegos ciemnego skina :} Pamietam ze kiedys byl tu skin DarkBlue. Mam go powiekszyc w "bok" tak jak inne skiny? Edytowane 29 Marca 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Sam go stworz . DO tej wersji ipb, sa ze 2 ciemne fajne :P ( do tego napewno na nich nie mozesz bazowac, bo sa zakazane ) . Sumujac gotowca na ta wersje nie znajdziesz . POwodzenia :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Na gg okazalo sie to jeszcze bardziej pokrecone ;] Poczekajcie na nowego lay Tweaka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Ajjjj... Pocus... No co się stało? Taki ambitny i pełen chęci byłes... :P A teraz co? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Przygasil mnie skutecznie xan na gg ;] Ze ustawic skin to raz, a zeby admini go przepuscili to dwa. A to "dwa" jest liczba na tyle duza ze lepiej o drugim pkt. zapomniec ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) A widzicie mamy na forum kogoś kto ma już ciemną skórke wypasika na swoim forum Chaos tak go zwą :) zna sie na tym wiec dajcie go jako Modera i już jeśli bedzie chciał być i ciemna skórka bedzie i problem z głowy kurde czy to takie trudne do załatwienia ?? Pozdrow. Edytowane 29 Marca 2005 przez Soften Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 To juz bylo raz omawiana ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 A widzicie mamy na forum kogoś kto ma już ciemną skórke wypasika na swoim forum Chaos tak go zwą :) zna sie na tym wiec dajcie go jako Modera i już jeśli bedzie chciał być i ciemna skórka bedzie i problem z głowy kurde czy to takie trudne do załatwienia ?? Pozdrow. 1356907[/snapback] Po co odrazu się ograniczać... Dawac Chaosa na Admina albo na własciciela serwisu... Geeezee... Poczytaj sobie te forum to nie bedziesz takich głupot pisał.. Jak będzie wprowadzony nowy lay Tweak bedzie ciemna skóra... Zrozumiałes czy mam wolniej napisac? :roll: Koniec dyskusji o czarnym skinie - bo i tak ona nic nie daje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 A niech bedzie Chaos a i Adminem jestem za :) co w tym głupiego że napisałem żeby Chaos modem był jeśli by sie zgodził ?? nie czaje o co ci biega ? luzik spoko chodzi mi o to żeby czarna skórka była piszesz że bedzie to mi pasuje trzymam za słowo. Pozdrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Np. to: Napiszę dużymi literami, może zrozumiecie: POSZUKUJEMY NEWSMANÓW A NIE MODERATORÓW Moderatorów wybieramy _SAMI_ na podstawie zachowania na forum. 'Wpraszanie' się na siłę może doprowadzić tylko do skreślenia _ewentualniej_ przyszłej możliwości zostania moderatorem. Jak będzie kogoś potrzeba to sami was znajdziemy. 1273004[/snapback] Tekst pogrubiony czytać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Przygasil mnie skutecznie xan na gg ;] Ze ustawic skin to raz, a zeby admini go przepuscili to dwa. A to "dwa" jest liczba na tyle duza ze lepiej o drugim pkt. zapomniec ;] 1356891[/snapback] Nie wykręcaj się tylko napisz, że nie potrafisz :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Potrafffie prosze Pana ;] Na swoim forum zrobilem ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 (edytowane) Po co odrazu się ograniczać... Dawac Chaosa na Admina albo na własciciela serwisu... Geeezee... 1356930[/snapback] mozesz nie dworowac ze mnie? Jako moder przynajmniej nie lec sobie w kulki .. myslalem ze jest ok ale musisz sie mnie przyczepic .. co do przerabiania kazdego skina .. owszem .. nie jest tak chopsiup zby go wrzucic .. ale nie jest to tez taka ciezka rzecz .. style sa w osobno od calego szkieletu forum .. mozna wiekszosc rzeczy zedytowanych przeklejac z jednego stylu do drugiego .. i nie jest to taki wielkie halo. pozatym cokolwiek zmienione w jednym stylu zaznacza sie ladnym czerwonym kwadracikiem co zapewne panowie admini wiedzą ... i wystarczy tylko tam gdzie byly zmiany powlazic sobie i analogicznie porobic w innych skinach ... moze to zrobic kazdy kto ma jakiekolwiek podstawy z html badz tpl ... aczkowliek musi miec uprawnienia admina a co do "ciemnego" skina .. to niektórym chyba nie przypadlo po prostu do gustu ze ja go wykonalem ... a w sumie przerobilem .. prosilem jedynie o jakies logo tweaka by je wstawic .. linki i obrazki byly przeorbione a czego brakowala dorobic moglem sam .. niestety .. nawet jak ktos chce pomoc .. i zrobic jak to na forum powinno byc DLA INNYCH FORUMOWICZÓW a nie dla adminow .. to okazuje sie to ze duma admina tudzież jego awersje do mojej osoby niepozwalaja na pewne rzecz .. i tak tez dobro ludzi którzy cenia swoje oczy nie lubia opalac sie przed monitorem schodzi na dalszy .. odlegly .. (a w jezyku tweaka: najblizszy) plan ale czego ciekawego sie dowiadujemy? bedziecie mieli boczny panel spowrotem!! .. bo to jest najpilniejsze .. jupi .. cieszycie sie prawda, userzy?? uprzyjemni wam to oczekiwanie tego niebawem pojawiajacego sie ciemnego skina Edytowane 31 Marca 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 mozesz nie dworowac ze mnie? Jako moder przynajmniej nie lec sobie w kulki .. myslalem ze jest ok ale musisz sie mnie przyczepic .. uprzyjemni wam to oczekiwanie tego niebawem pojawiajacego sie ciemnego skina 1361084[/snapback] A byłem ciekaw czy to wezmiesz do siebie.... Nie było to skierowane do Twojej osoby (użyłem tylku nicku, rownie dobrze mogłem dac np,. Poca) Wyrwałes to z kontekstu - chodziło o sprawy nadawania stopnia modera... A widzicie mamy na forum kogoś kto ma już ciemną skórke wypasika na swoim forum Chaos tak go zwą :) zna sie na tym wiec dajcie go jako Modera i już jeśli bedzie chciał być i ciemna skórka bedzie i problem z głowy kurde czy to takie trudne do załatwienia ?? Pozdrow. 1356907[/snapback] Wyjasnione? I jak dobrze wiesz to nie ja zacząłem tą "nasza sprzeczke"... Koniec OT - odezwij sie na GG czy też PW, jezeli są jeszcze jakies niewyjasnione sprawy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...