Skocz do zawartości
Sysak

To Forum Jakieś Takie Nie To...

Rekomendowane odpowiedzi

ParanoiK przeleciałem cały ten topic i zobacz sam ile osób wspomina o czarnej skórce no powaga przecież to nie cieżka sprawa a jak nie macie czarnej gotowej to napiszcie do "chaosa" on wam zapoda mniej roboty bedziecie mieli jak byście sami mieli robić, zróbcie coś wielu urzytkownikom to umili w dużym stopniu pobyt na forum :) P.S w tym temacie nie ma nic o tym czemu niby miało by nie być Pozdrow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mechl!k moder jeste wiec kieruje do Ciebie :) z adminem gadasz to mu przekaż żeby zajrzał w ten wontek i calutki przeleciał i zobaczył że sporo osób woli czarną a jak nie ma czasu zrobić to na forum nie jedna osoba sie znajdzie która chetnie to zrobi, ale w sumie po co przecież od tego moderzy są :D Owies ma racje odpowiedzi żadnej nie uzyskam pisząc na pw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisaliśmy xx razy napisze ostatni.

Ze skórkami jest ten problem, że każdą trzeba edytować i customizować do naszych potrzeb co zajmuje czas. Przy każdej zmianie na forum trzeba zmiany wprowadzić do każdej skórki. Będzie napewno skórka ciemna. Może nie czarna ale ciemna pod kolor głownej strony tweak'a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja zgłaszam się jako kolejny chętny do posiadania "czarnej" skórki. :D

1356445[/snapback]

No to smialo :) . Daj nam gotowa skorke z ikonkami , polskimi znakami .

Wazne tez aby bylo wylaczone czesc opcji ( tak jak np ilosc postow ) .

Dorob odpowiednie ikonki w jezyku polskim ( wazne tez abys dodal ikonki tlena gg i ogolnie wszystkie jakie masz w profilu uzytkownika ) .

Oraz co wazne skorke przygotuj na to, ze niedlugo po prawej stronie pojawi sie dodatkowy pasek .

No i zapomnialem dodac dajesz nam skorke z logiem Tweka na topie i oczywiscie odpowiednio zmienionymi linkami . Musisz tez przygotowac aby na gorze banner z reklama odpowiednio sie zmiescil :) .

Pozdrawiam .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomniales o paru linijkach kodu PhpNewAds ;]

----

kurfa, znowu nie doczytalem ;]

-------

Wazne tez aby bylo wylaczone czesc opcji ( tak jak np ilosc postow )

Bez problemu mozna zrobic ;]

Dorob odpowiednie ikonki w jezyku polskim ( wazne tez abys dodal ikonki tlena gg i ogolnie wszystkie jakie masz w profilu uzytkownika )

Loozz ;]

Oraz co wazne skorke przygotuj na to, ze niedlugo po prawej stronie pojawi sie dodatkowy pasek .

Taki od nowych recenzji na Tweak.pl? To tego nie umiem ;]

No i zapomnialem dodac dajesz nam skorke z logiem Tweka na topie i oczywiscie odpowiednio zmienionymi linkami . Musisz tez przygotowac aby na gorze banner z reklama odpowiednio sie zmiescil

Zero problemu ;]

Edytowane przez Poca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A widzicie mamy na forum kogoś kto ma już ciemną skórke wypasika na swoim forum Chaos tak go zwą :) zna sie na tym wiec dajcie go jako Modera i już jeśli bedzie chciał być i ciemna skórka bedzie i problem z głowy kurde czy to takie trudne do załatwienia ?? Pozdrow.

Edytowane przez Soften

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A widzicie mamy na forum kogoś kto ma już ciemną skórke wypasika na swoim forum Chaos tak go zwą :) zna sie na tym wiec dajcie go jako Modera i już jeśli bedzie chciał być i ciemna skórka bedzie i problem z głowy kurde czy to takie trudne do załatwienia ?? Pozdrow.

1356907[/snapback]

Po co odrazu się ograniczać...

Dawac Chaosa na Admina albo na własciciela serwisu...

Geeezee...

Poczytaj sobie te forum to nie bedziesz takich głupot pisał..

Jak będzie wprowadzony nowy lay Tweak bedzie ciemna skóra...

Zrozumiałes czy mam wolniej napisac? :roll:

Koniec dyskusji o czarnym skinie - bo i tak ona nic nie daje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A niech bedzie Chaos a i Adminem jestem za :) co w tym głupiego że napisałem żeby Chaos modem był jeśli by sie zgodził ?? nie czaje o co ci biega ? luzik spoko chodzi mi o to żeby czarna skórka była piszesz że bedzie to mi pasuje trzymam za słowo. Pozdrow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Np. to:

Napiszę dużymi literami, może zrozumiecie:

POSZUKUJEMY NEWSMANÓW A NIE MODERATORÓW

Moderatorów wybieramy _SAMI_ na podstawie zachowania na forum. 'Wpraszanie' się na siłę może doprowadzić tylko do skreślenia _ewentualniej_ przyszłej możliwości zostania moderatorem. Jak będzie kogoś potrzeba to sami was znajdziemy.

1273004[/snapback]

Tekst pogrubiony czytać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przygasil mnie skutecznie xan na gg ;]

Ze ustawic skin to raz, a zeby admini go przepuscili to dwa. A to "dwa" jest liczba na tyle duza ze lepiej o drugim pkt. zapomniec ;]

1356891[/snapback]

Nie wykręcaj się tylko napisz, że nie potrafisz :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co odrazu się ograniczać...

Dawac Chaosa na Admina albo na własciciela serwisu...

Geeezee...

1356930[/snapback]

mozesz nie dworowac ze mnie?

Jako moder przynajmniej nie lec sobie w kulki ..

myslalem ze jest ok ale musisz sie mnie przyczepic ..

co do przerabiania kazdego skina .. owszem .. nie jest tak chopsiup zby go wrzucic ..

ale nie jest to tez taka ciezka rzecz ..

style sa w osobno od calego szkieletu forum .. mozna wiekszosc rzeczy zedytowanych przeklejac z jednego stylu do drugiego .. i nie jest to taki wielkie halo. pozatym cokolwiek zmienione w jednym stylu zaznacza sie ladnym czerwonym kwadracikiem co zapewne panowie admini wiedzą ... i wystarczy tylko tam gdzie byly zmiany powlazic sobie i analogicznie porobic w innych skinach ... moze to zrobic kazdy kto ma jakiekolwiek podstawy z html badz tpl ... aczkowliek musi miec uprawnienia admina

a co do "ciemnego" skina .. to niektórym chyba nie przypadlo po prostu do gustu ze ja go wykonalem ... a w sumie przerobilem .. prosilem jedynie o jakies logo tweaka by je wstawic .. linki i obrazki byly przeorbione a czego brakowala dorobic moglem sam .. niestety .. nawet jak ktos chce pomoc .. i zrobic jak to na forum powinno byc DLA INNYCH FORUMOWICZÓW a nie dla adminow .. to okazuje sie to ze duma admina tudzież jego awersje do mojej osoby niepozwalaja na pewne rzecz ..

i tak tez dobro ludzi którzy cenia swoje oczy nie lubia opalac sie przed monitorem schodzi na dalszy .. odlegly .. (a w jezyku tweaka: najblizszy) plan

ale czego ciekawego sie dowiadujemy?

bedziecie mieli boczny panel spowrotem!! .. bo to jest najpilniejsze ..

jupi .. cieszycie sie prawda, userzy??

uprzyjemni wam to oczekiwanie tego niebawem pojawiajacego sie ciemnego skina

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mozesz nie dworowac ze mnie?

Jako moder przynajmniej nie lec sobie w kulki ..

myslalem ze jest ok ale musisz sie mnie przyczepic ..

uprzyjemni wam to oczekiwanie tego niebawem pojawiajacego sie ciemnego skina

1361084[/snapback]

A byłem ciekaw czy to wezmiesz do siebie....

Nie było to skierowane do Twojej osoby (użyłem tylku nicku, rownie dobrze mogłem dac np,. Poca)

Wyrwałes to z kontekstu - chodziło o sprawy nadawania stopnia modera...

1356907[/snapback]

Wyjasnione?

I jak dobrze wiesz to nie ja zacząłem tą "nasza sprzeczke"...

Koniec OT - odezwij sie na GG czy też PW, jezeli są jeszcze jakies niewyjasnione sprawy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi