M.K Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Kupilem sobie ostatnio coolowy blok wodny na proca. Sam bede tworzyl podobnego na grafe. Wszystko to chce podlaczyc do akwarium (bez rybek:)) Jaka pojemnosc powinno miec to cudo zeby calosc dobrze chodzila i nie przegrzewala sie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Nie napisales jakiego masz proca. IMHO 50l powinno starczyc do wiekszosci prockow. A tak ogolnie to im wiecej tym lepiej 8) Acha i dodaj jakiegos srodka przeciw glonom i dolewaj wody co jakis czas. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Na glony nie ma rady i tak i tak niech doleje boryga poprostu w tym glony nie będą mu rosły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Albo zamiast gigantycznego zbiornika walnij sobie jakąś chłodnice... np. nagrzewnica z tych starych piecyków gazowych do ciepłej wody :D albo z samochodu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.K Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Procek to TB1,4 planowana grafa to gf4-4400@ ?-? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 sluchajcie , bede mial atlonka 1600XP i mam bloczek miedziny 50x50 z wyfrezowanym kwadratowym slimakiem (jak dopadne aparat to walne zdjencia:)) i pytanie czy taki bloczek bedzie gucior na atlonka i czy bede mugl sie pobawic w podkrecanie , mam jeszcze aquaszuta 600l/h i wystarczy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Ale ma ostre rogi czy zaokrąglone? To zdaje się znacząco wpływa na wydajność... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 zakręty to zaokrąglone skręty 90 stopni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Hmmm dokładnie!! Jeśli bedą ścięte (niezaokrąglone) to pompka moze niewydolic :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 z tego co wiem to frezarkom nie da sie zrobic ostrych roguw:) , są ładnie zaokrąglone . BTW a co z blokami MATE'a ? one mają kanał ostre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Kupilem sobie ostatnio coolowy blok wodny na proca. Sam bede tworzyl podobnego na grafe. Wszystko to chce podlaczyc do akwarium (bez rybek:)) Jaka pojemnosc powinno miec to cudo zeby calosc dobrze chodzila i nie przegrzewala sie? Do Athlona XP 1700+ wystarczyło mi 7l w plastikowym wiaderku (ale przez 2 dni dopuki nie kupiłem akwarium). Teraz mam akwarium 34 litry i jest cool. Aha i przygotuj się na ubytek 1-2 litrów na dobę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 z tego co wiem to frezarkom nie da sie zrobic ostrych roguw:) , są ładnie zaokrąglone . BTW a co z blokami MATE'a ? one mają kanał ostre No jak są zaokrąglone to git. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Kupilem sobie ostatnio coolowy blok wodny na proca. Sam bede tworzyl podobnego na grafe. Wszystko to chce podlaczyc do akwarium (bez rybek:)) Jaka pojemnosc powinno miec to cudo zeby calosc dobrze chodzila i nie przegrzewala sie? Do Athlona XP 1700+ wystarczyło mi 7l w plastikowym wiaderku (ale przez 2 dni dopuki nie kupiłem akwarium). Teraz mam akwarium 34 litry i jest cool. Aha i przygotuj się na ubytek 1-2 litrów na dobę. A nie lepiej uszczelnić od góry akwarium i nalać wody nie do pełna i wtedy może siętroszkęzyskać niższa temperaturę bo woda będzie parować i osadzaćsię na górnej ściance i potem skraplać. Nawet jak temp. nie spadnie to nie będzie trzeba wody (albo borygo) dolewać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Można i tak :D , ale plexa ma u mnie bardzo ktotki zywot niestety 8) - zwykle konczy jako okienko w którejś z bud. A wogóle to mam mastahplan - chce zbudowac mega bongosa :-) i zakrycie akwarium nic by nie pomogło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...