Lisek Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 To z pl.internet.komunikaty: "W dniu 07.10.2002 o godzinie 19:55 wystapily problemy w dostepie do internetu na terenie calej Polski. Wystepuja problemy z rutingiem BGP i sa w trakcie usuwania, jednak problem jest bardzo powazny i usuniecie moze potrwac dosyc dlugo" Teraz juz mi troche ruszylo... ale ciekawe na ile, bo z godzine temu nic nie działało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 To z pl.internet.komunikaty: "W dniu 07.10.2002 o godzinie 19:55 wystapily problemy w dostepie do internetu na terenie calej Polski. Wystepuja problemy z rutingiem BGP i sa w trakcie usuwania, jednak problem jest bardzo powazny i usuniecie moze potrwac dosyc dlugo" Teraz juz mi troche ruszylo... ale ciekawe na ile, bo z godzine temu nic nie działało. nic nie chcem owic ale przez 2 godziny nie moglem sie polaczyc z netem:( teraz jest 22.35 , wiec od ok 20.30, cos w tym jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Ja od 20 do 20.30 miałem net, ale szło mi gdzieś z 1kb/sec :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Ja od 20 do 20.30 miałem net, ale szło mi gdzieś z 1kb/sec :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 jestem przed czasem (cofnienty w czasie) bo u mnie jest 22.29 :) ale TEPSA to barany , pewnie ktos kabel urwal i nie wiedzom co jezd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 To z pl.internet.komunikaty: "W dniu 07.10.2002 o godzinie 19:55 wystapily problemy w dostepie do internetu na terenie calej Polski. Wystepuja problemy z rutingiem BGP i sa w trakcie usuwania, jednak problem jest bardzo powazny i usuniecie moze potrwac dosyc dlugo" Teraz juz mi troche ruszylo... ale ciekawe na ile, bo z godzine temu nic nie działało. jestm niestety lamą ze struktury sieci ale na ile się orientuję to net jest tak skonstruowany (pierwotne założenia militarne, sieć równorzędnych łączy), żeby ewentualne awarie dotyczyły jak najmniejszych regionów. stąd się dziwię jak możliwe jest to by siec siadła w całym kraju 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Hmm mi tez zwolnilo i to bardzo ale ja mam tak od soboty :P (nie mam modemu ani sdi ale tez cos z tepsy: Polpak-T). Jak tylko dopadne mojego admina... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 LISEK czasami nie przywlaszczales sobie jakiegos swiatlowodu czy czegos takiego ??? zarz kto mi to mowil ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 U mnie też nie było netu od 20 do 23.30. Myślałem że tepsa tylko ze mną tak przygrywa... Przez ostatni tydzień też cuda miałem: od ok.18 do 20 nie ładowały mi się żadne strony, natomiast Kazaa i GG chodziły bez problemu (połączenia Peer to peer). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 To z pl.internet.komunikaty: "W dniu 07.10.2002 o godzinie 19:55 wystapily problemy w dostepie do internetu na terenie calej Polski. Wystepuja problemy z rutingiem BGP i sa w trakcie usuwania, jednak problem jest bardzo powazny i usuniecie moze potrwac dosyc dlugo" Teraz juz mi troche ruszylo... ale ciekawe na ile, bo z godzine temu nic nie działało. jestm niestety lamą ze struktury sieci ale na ile się orientuję to net jest tak skonstruowany (pierwotne założenia militarne, sieć równorzędnych łączy), żeby ewentualne awarie dotyczyły jak najmniejszych regionów. stąd się dziwię jak możliwe jest to by siec siadła w całym kraju 8O No wlasnie, jak to mozliwe ? Czyzby znowu : A to Polska wlasnie ? u nas wszystko da sie zje 8O ac ? ehhh........... Qrna przelewow nie moglem porobic, ani nic Allegro :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 jestm niestety lamą ze struktury sieci ale na ile się orientuję to net jest tak skonstruowany (pierwotne założenia militarne, sieć równorzędnych łączy), żeby ewentualne awarie dotyczyły jak najmniejszych regionów. stąd się dziwię jak możliwe jest to by siec siadła w całym kraju 8O Zalozenia takie byly na poczatku ale teraz jest tak ze ataki w kilka miejsc na swiecie paralizuja 70-80% sieci na swiecie. W tym przypadku pad odczuly osoby w jakis sposob korzystajace z lacz TP, ja nie odczulem tej awarii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Ja tez mialem awarie łacza wspanialej Telekompromitacji S.A. :D ale nie w tym problem ze nie moglem sie polaczyc !!! U mnie zostalo uszkodzone gdzies lacze tak ze w ogole nie mialem sygnalu (nie moglem zadzwonic nawet z normalnego domowego telefonu :evil: ) Z drugiej strony dzieki temu nie wqrwialem sie ze sie z netem nie moge polaczyc (tzn. ze jest sygnal a sie cos wali - tak to w ogole nie bylo sygnalu to nie musialem ciagle probowac :) ) . Ale musialem za to isc do kafejki... i wydac kase przeznaczoną na szlugi :( I tak niedlugo instaluje sobie stale... i skoncza sie problemy :))) moze ktos z was zna dobrego providera w warszawie (myslalem nad chello w UPC, ale tam jest ograniczenie do 15GB miesiecznie :( ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 I tak niedlugo instaluje sobie stale... i skoncza sie problemy :))) moze ktos z was zna dobrego providera w warszawie (myslalem nad chello w UPC, ale tam jest ograniczenie do 15GB miesiecznie :( ). To ACN zostaje jesli masz w bloku. Ten limit to nie tak malo chociaz niektorym moze i potrzeba wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Ja od 20 do 20.30 miałem net, ale szło mi gdzieś z 1kb/sec :-/ ja nawet tyle co ty nie mialem :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 a jednak dobrze myslalem ze swiatowa siec padla :) modem sie swiecil a nigdzie wejsc nie moglem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Pewnie prezes tepsy z biura wychodzil liczac kase ktora od nas wyciaga i niezdara sie o kabel potknal i wyciagnal ftyczke f ten sposob wywalajac nas z sieci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Pewnie prezes tepsy z biura wychodzil liczac kase ktora od nas wyciaga i niezdara sie o kabel potknal i wyciagnal ftyczke f ten sposob wywalajac nas z sieci :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 A ja na modemie sie nie moglem wogole polaczyc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 a juz mialem zj........mojego admina heheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 no coz, siec siecia, awaria awaria, a niektorzy uzywaja swiatlowodow by bielizne na nich wieszac:) co do awari fakt wczoraj tez mialem zastoj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Bortas awaria byla od 19:55 do 22 skad mozesz wiec wiedziec ze nie milales netu w domu??? :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 przegrales w kulki a w domu bylem o 21:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 przegrales w kulki a w domu bylem o 21:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Fakt w kulki przegralem, ale to nie powod aby dwa razy o tym pisac :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 No cholera jasna :( weź tutaj człowieku coś zrób - próbuje newsy klepać, efekt jest taki że nic nie moge uploadować na serwer (fotki poniżej 1 KB/s i sie zatrzymuja) przeciez zaraz mnie coś trafi... Ide spać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 No cholera jasna :( weź tutaj człowieku coś zrób - próbuje newsy klepać, efekt jest taki że nic nie moge uploadować na serwer (fotki poniżej 1 KB/s i sie zatrzymuja) przeciez zaraz mnie coś trafi... Ide spać. LISEK lubie cie i wogole ale nie sciemniaj , poprostu ci sie nie chce :)* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 czy raczej niechcialo ; pppppp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 mam od 2 h ten sam problem... net znowu baaardzooooo woolnooo chooodziiiiiii :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 a taka propo... to moj 700 post :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 LISEK lubie cie i wogole ale nie sciemniaj , poprostu ci sie nie chce :)*No tak, oczywiście... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...