Skocz do zawartości
Gość wortigern

Fat Na Ntfs

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem że gram sobie w NFSU2, no i jest zainstalowany na D. Ja mam na C NTFS a na D Fat32 i jest taki problem ze gram sobie w tego nfsa z 20 min i komp mi sie kompletnie wiesza, lampka hdd swieci sie na czerwono i nie mruga, a po resecie ciagle to samo, na ekranie nic nie widac a komp sie nie wlancza, trzeba poczekac z 15min zeby ostgło :P

To moj pierwszy problem.

No wiec kiedys mialem partycje w FAT32 i wszytko gralo. Wiec postanowilem sciagnac PM 8.0 i przekonwertowac d na ntfs. Sciagnelem demo i gdy chce konwertowac to pisze mi cos o jezyku i zebym konwertowal w jezyku ktory mam na kompie (cos takiego, slaby jetem z anglika) no i klikam OK i dalej pisze czy chce konwertowac, klikam znowu OK ale wyswietla sie okienko ze to jest wersja demo i musze kupic pelna wersje wrrrrr nie mam skad wziac pełnej wersji i nie wiem teraz jak przekonwertowac D. Dodam ze XP swierzo zainstalowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie polecam zmian systemu plikow z danymi na dysku.

Obojetnie jaki to robi program, zawsze jest ryzyko utraty danych.

Lepiej postarac sie zgrac dane na jakis inny dysk,

usunac i zalozyc partycje na nowo.

Wtedy masz 100% pewnosc, ze wszystko bedzie OK.

A co do tematu, to nie sadze zeby problemem byl system plikow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi