Gość wortigern Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Mam taki problem że gram sobie w NFSU2, no i jest zainstalowany na D. Ja mam na C NTFS a na D Fat32 i jest taki problem ze gram sobie w tego nfsa z 20 min i komp mi sie kompletnie wiesza, lampka hdd swieci sie na czerwono i nie mruga, a po resecie ciagle to samo, na ekranie nic nie widac a komp sie nie wlancza, trzeba poczekac z 15min zeby ostgło :P To moj pierwszy problem. No wiec kiedys mialem partycje w FAT32 i wszytko gralo. Wiec postanowilem sciagnac PM 8.0 i przekonwertowac d na ntfs. Sciagnelem demo i gdy chce konwertowac to pisze mi cos o jezyku i zebym konwertowal w jezyku ktory mam na kompie (cos takiego, slaby jetem z anglika) no i klikam OK i dalej pisze czy chce konwertowac, klikam znowu OK ale wyswietla sie okienko ze to jest wersja demo i musze kupic pelna wersje wrrrrr nie mam skad wziac pełnej wersji i nie wiem teraz jak przekonwertowac D. Dodam ze XP swierzo zainstalowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 A po %&&$%&& uzywasz PM? Wiersz poleceń . convert d: /fs:ntfs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 pewnie masz wysoką temp skoro sie wiesza i potem nie odpala bo musi ostygnąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Nie polecam zmian systemu plikow z danymi na dysku. Obojetnie jaki to robi program, zawsze jest ryzyko utraty danych. Lepiej postarac sie zgrac dane na jakis inny dysk, usunac i zalozyc partycje na nowo. Wtedy masz 100% pewnosc, ze wszystko bedzie OK. A co do tematu, to nie sadze zeby problemem byl system plikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...