Skocz do zawartości
pentliczek

Hitman 2

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem w pierwszej zimowej planszy zabilem wszystkich i zadanie polega na tym zeby znalezc tajemne przejscie ale za choja nie moge go znalezc!!! Czy ktos wie co trzeba zrobic ??? Help!!!

Co znaczy że wszystkich zabiłeś?? Przecież jest tylko jeden cel... Po zatym o ile sobie przypominam nie ma w tym poziomie zadnego ukrytego przejścia...

Po zastrzeleniu celu musisz wracać do metra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odkrec grafe, zmien stery, obniz detale w grze.

Oczywiscie postepuj po kolei, nie wszystko naraz i wlasnie w takiej kolejnosci jak napisalem.

Na koniec jeszcze raz przeinstaluj gre - a nawet od tego zacznij

P.S. W NFS ponoc miales problemy. Tylko nie pamietam jakiego rodzaju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe jak tak będziesz grał dalej to daleko nie zajdziesz, a już napewno zepsujesz sobie całą przyjemność z tej gry. Mówię Ci to ja, który całą grę przeszedłem zaliczając misje jako "Silent Assasin" lub "Profesional" :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qrde tam trzeba zabic cel i wracac, a nie na hama wybijac wszystkich to nie serius sam, chyba to nie gra dla ciebie. Tam trzeba wszystko pociuchutku i spokojnie, a co do przejsca ukrytego moze chodzilo mu o te przejscie kanalami 8O :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buahah hitman schowa w spodnie dobre :D Nie da sie, walczylem w hitmana2 ale to jest tylko dodatek, realnie. Mi to tam nie przeszkadzalo w wykonaniu misji. Jak masz garniturek czarny odrazu cie szczaja z gunem, glownie snajpa. ALe jak sie przebierzesz w ubranie cywilow zalezy w jakeij misji, to nie biegajac nie szczaja cie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"SILENT ASSIASIN" hehe, ale rzeczywiscie jakby nie patrzec to mozna uznac takze za blad gry, bo jak to tak niby SILENT ASSIASIN, a mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> guna albo AK47 czy jak mu tam i rozpierdzielic wszystkich wraz z celami i innymi :) wogule to jedna z misji to przeszedlem tak ze na zula podbieglem do celu, kulka w leb i nikogo nie zabijajac wrocilem do exita :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Morel123

Błąd? Hmm, wydaje mi siz że nie do konca zrozumiałeś zamysł twórców gry. Nikt nie kazuje ci używać AK47, masz tylko taką możliwość. Dzieki temu możesz w danej misji stosować rózne taktyki. Kazde zadanie możesz wykonać na kilka sposobów a to w tej grze cieszy najbardziej i jak zkładali autorzy wydłuża jej grywalność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hitman to jest piekna gra !!

gralem w 1, tearaz w 2 i sa ROX

to jest religia

p.s dobrze mowi intense, kazdy pewnie wycjaga ak47 i faszeruje wszystko co sie rusza, a nie ma to jak struna czy kogos uspic i delikatnie kula w leb z guna z tlumikiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadzam sie z przedmowcami :)

ci co narzekaja ze gra jest za krotka niech zagraja na najwyzszym stopniu trudnosci i choc raz ukoncza misje jako silent

mnie sie udalo z 3 razy tak zrobic za to dostaje sie nowa bron do skladziku. w ta gre mozna grac wiecznie

ja hitmana I przeszedlem 5 razy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeszedłem hitmana 2 i miałem stopień professional i mam problem, bo jestem maniakiem militarii i chcę zapełnić całą komorę z brońmi, zdobyłem ballersy SD, obrzyna ale nie moge zdobyć pentagon knife. Czy wie ktoś gdzie on jest lub jaki stopień trzeba mieć na końcu gry???

I nie wiem co to za bronie mają miejsce na tablicy powyżej kitchen knife i skalpela (mojej ulubionej broni "białej" :) )

Z góry dzięki za pomoc.

POZDRO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeszedłem hitmana 2 i miałem stopień professional i mam problem, bo jestem maniakiem militarii i chcę zapełnić całą komorę z brońmi, zdobyłem ballersy SD, obrzyna ale nie moge zdobyć pentagon knife. Czy wie ktoś gdzie on jest lub jaki stopień trzeba mieć na końcu gry???

I nie wiem co to za bronie mają miejsce na tablicy powyżej kitchen knife i skalpela (mojej ulubionej broni "białej" :) )

Z góry dzięki za pomoc.

POZDRO

Kij golfowy , toporek strażacki, katana

Pentagon knife jest gdzieś w 4 misji ale już nie pamiętam gdzie dokładnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cze all

A wiec zaczynam jazde :)

Od niedawna gram w H2. Mam problem z 5 misją. A mianowicie problem z ucieczką kanałami i moim kumplem którego niby "uratowałem". Trzeba podłozyć bombe odeisc dalej i ja wysadzić. Wszystko cacy ale kiedy rzucam bombę ona odrazu wybucha i moge powiedziec ze mam "game over" :D Raczej wszystko co było to zebrałem lecz jak ten mur mam wysadzić tego nie wiem :(

Prosze o pomoc.

ps. Oczywiscie moge wpisac kodziki ale przeciez nie na tym polega ta gra.

Pozdrowionka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... czasem nie musisz ustawic jakos zegar bomby (albo detonator?) na jakis czas? Domyslne on jest chyba na 0 ustawiony. Cos mi sie wlasnie tak zdaje ze cos tak trzeba to zrobic... sprawdz. Najlepiej to sie troche pomecz bo trudne to nie jest, mi sie odrazu udalo. Wez poprostu ustaw gdzies tam czas po jakim ma byc wybuch. A jak to sie nie uda to nie wiem pokombinuj przeciez nie trudno to zrobic jakos nigdy nikt nie mial z tym problemu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... czasem nie musisz ustawic jakos zegar bomby (albo detonator?) na jakis czas? Domyslne on jest chyba na 0 ustawiony. Cos mi sie wlasnie tak zdaje ze cos tak trzeba to zrobic... sprawdz. Najlepiej to sie troche pomecz bo trudne to nie jest, mi sie odrazu udalo. Wez poprostu ustaw gdzies tam czas po jakim ma byc wybuch. A jak to sie nie uda to nie wiem pokombinuj przeciez nie trudno to zrobic jakos nigdy nikt nie mial z tym problemu ;)

Dzieki poprubuje aczkolwiek nie wiem gdzie :) ale spoko sie zobaczy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm gram sobie na poziomie professional , jestem w planszy hidden valley ( tej z ciężarówkami jadących przez podziemia ). Jak do tej pory wszystki misje robiłem Silent Assasin a teraz mam mały problem. Czy ktoś mógłby dać wskazówkę jak przejść tę misję (przypominam najwyższy poziom trudności i zakończyć jako Silent Asasin)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi