fun gier Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 dziekuje wam chlopaki. chodzi bez zarzutu. poprostu jak przerabialem to sie cos je.......ło Zobaczcie sobie post tzn temat "Czy Unreal 2 pójdzie u mnie" no idzie sie zasmiac na smierc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Jestem w pierwszej zimowej planszy zabilem wszystkich i zadanie polega na tym zeby znalezc tajemne przejscie ale za choja nie moge go znalezc!!! Czy ktos wie co trzeba zrobic ??? Help!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Jestem w pierwszej zimowej planszy zabilem wszystkich i zadanie polega na tym zeby znalezc tajemne przejscie ale za choja nie moge go znalezc!!! Czy ktos wie co trzeba zrobic ??? Help!!! Co znaczy że wszystkich zabiłeś?? Przecież jest tylko jeden cel... Po zatym o ile sobie przypominam nie ma w tym poziomie zadnego ukrytego przejścia... Po zastrzeleniu celu musisz wracać do metra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Ładny z niego Hitman hehhehehe To nie jest Unreal !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 on jest hitmanem ala pulp fiction... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Nie wiem dlaczego, ale po jakichs 10 minutach gry, program wylacza sie 8O Co jest grane?? Stery to Catalysty 3.1 Direct X 8.1 PS W innych grach zero problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Odkrec grafe, zmien stery, obniz detale w grze. Oczywiscie postepuj po kolei, nie wszystko naraz i wlasnie w takiej kolejnosci jak napisalem. Na koniec jeszcze raz przeinstaluj gre - a nawet od tego zacznij P.S. W NFS ponoc miales problemy. Tylko nie pamietam jakiego rodzaju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 mialem, ale po instalce catalystow 3.1 nie mialem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Da się jakoś schować tą snajperke ??? Jak daje "holster" to on se ją przekłada do drugiej ręki :? Jest tam może jakaś walizka jak w pierwszej części ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 nie widzialem. raczej ja trzeba trzymac/wyrzucic. realistycznie, nie schowasz tego w spodnie w koncu, nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 No fakt :wink: Ale może walizeczka gdzieś jest ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powabny Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 A to naprawde dobre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Hehe jak tak będziesz grał dalej to daleko nie zajdziesz, a już napewno zepsujesz sobie całą przyjemność z tej gry. Mówię Ci to ja, który całą grę przeszedłem zaliczając misje jako "Silent Assasin" lub "Profesional" :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajek Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 qrde tam trzeba zabic cel i wracac, a nie na hama wybijac wszystkich to nie serius sam, chyba to nie gra dla ciebie. Tam trzeba wszystko pociuchutku i spokojnie, a co do przejsca ukrytego moze chodzilo mu o te przejscie kanalami 8O :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajek Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 buahah hitman schowa w spodnie dobre :D Nie da sie, walczylem w hitmana2 ale to jest tylko dodatek, realnie. Mi to tam nie przeszkadzalo w wykonaniu misji. Jak masz garniturek czarny odrazu cie szczaja z gunem, glownie snajpa. ALe jak sie przebierzesz w ubranie cywilow zalezy w jakeij misji, to nie biegajac nie szczaja cie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 "SILENT ASSIASIN" hehe, ale rzeczywiscie jakby nie patrzec to mozna uznac takze za blad gry, bo jak to tak niby SILENT ASSIASIN, a mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> guna albo AK47 czy jak mu tam i rozpierdzielic wszystkich wraz z celami i innymi :) wogule to jedna z misji to przeszedlem tak ze na zula podbieglem do celu, kulka w leb i nikogo nie zabijajac wrocilem do exita :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powabny Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Morel123 Błąd? Hmm, wydaje mi siz że nie do konca zrozumiałeś zamysł twórców gry. Nikt nie kazuje ci używać AK47, masz tylko taką możliwość. Dzieki temu możesz w danej misji stosować rózne taktyki. Kazde zadanie możesz wykonać na kilka sposobów a to w tej grze cieszy najbardziej i jak zkładali autorzy wydłuża jej grywalność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Zgadzam sie z GreenAngel gra zdecydowanie z krutka, nawet creditsy pod koniec gry byly dluzsze niz gra :) Ale zeby przejsc wszystkie misje na Silent Asassin to trza troche posiedziec, dla mnie sie nie udalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=TDI= Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Hitman to jest piekna gra !! gralem w 1, tearaz w 2 i sa ROX to jest religia p.s dobrze mowi intense, kazdy pewnie wycjaga ak47 i faszeruje wszystko co sie rusza, a nie ma to jak struna czy kogos uspic i delikatnie kula w leb z guna z tlumikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 zgadzam sie z przedmowcami :) ci co narzekaja ze gra jest za krotka niech zagraja na najwyzszym stopniu trudnosci i choc raz ukoncza misje jako silent mnie sie udalo z 3 razy tak zrobic za to dostaje sie nowa bron do skladziku. w ta gre mozna grac wiecznie ja hitmana I przeszedlem 5 razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.K Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 ja na razie na 4 misji jestem i jest cool, oby tak dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zi_Om Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Przeszedłem hitmana 2 i miałem stopień professional i mam problem, bo jestem maniakiem militarii i chcę zapełnić całą komorę z brońmi, zdobyłem ballersy SD, obrzyna ale nie moge zdobyć pentagon knife. Czy wie ktoś gdzie on jest lub jaki stopień trzeba mieć na końcu gry??? I nie wiem co to za bronie mają miejsce na tablicy powyżej kitchen knife i skalpela (mojej ulubionej broni "białej" :) ) Z góry dzięki za pomoc. POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Przeszedłem hitmana 2 i miałem stopień professional i mam problem, bo jestem maniakiem militarii i chcę zapełnić całą komorę z brońmi, zdobyłem ballersy SD, obrzyna ale nie moge zdobyć pentagon knife. Czy wie ktoś gdzie on jest lub jaki stopień trzeba mieć na końcu gry??? I nie wiem co to za bronie mają miejsce na tablicy powyżej kitchen knife i skalpela (mojej ulubionej broni "białej" :) ) Z góry dzięki za pomoc. POZDRO Kij golfowy , toporek strażacki, katana Pentagon knife jest gdzieś w 4 misji ale już nie pamiętam gdzie dokładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zi_Om Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 THX. A co do toporka, kija gofowego, katany to one są na tablicy obok mi chodzi o tą samą co jest na niej kitchen knife i skalpel i chlorofolm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Wpisz kodzik a sie dowiesz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Player Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Cze all A wiec zaczynam jazde :) Od niedawna gram w H2. Mam problem z 5 misją. A mianowicie problem z ucieczką kanałami i moim kumplem którego niby "uratowałem". Trzeba podłozyć bombe odeisc dalej i ja wysadzić. Wszystko cacy ale kiedy rzucam bombę ona odrazu wybucha i moge powiedziec ze mam "game over" :D Raczej wszystko co było to zebrałem lecz jak ten mur mam wysadzić tego nie wiem :( Prosze o pomoc. ps. Oczywiscie moge wpisac kodziki ale przeciez nie na tym polega ta gra. Pozdrowionka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Hmm... czasem nie musisz ustawic jakos zegar bomby (albo detonator?) na jakis czas? Domyslne on jest chyba na 0 ustawiony. Cos mi sie wlasnie tak zdaje ze cos tak trzeba to zrobic... sprawdz. Najlepiej to sie troche pomecz bo trudne to nie jest, mi sie odrazu udalo. Wez poprostu ustaw gdzies tam czas po jakim ma byc wybuch. A jak to sie nie uda to nie wiem pokombinuj przeciez nie trudno to zrobic jakos nigdy nikt nie mial z tym problemu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Player Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Hmm... czasem nie musisz ustawic jakos zegar bomby (albo detonator?) na jakis czas? Domyslne on jest chyba na 0 ustawiony. Cos mi sie wlasnie tak zdaje ze cos tak trzeba to zrobic... sprawdz. Najlepiej to sie troche pomecz bo trudne to nie jest, mi sie odrazu udalo. Wez poprostu ustaw gdzies tam czas po jakim ma byc wybuch. A jak to sie nie uda to nie wiem pokombinuj przeciez nie trudno to zrobic jakos nigdy nikt nie mial z tym problemu ;) Dzieki poprubuje aczkolwiek nie wiem gdzie :) ale spoko sie zobaczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Hmm gram sobie na poziomie professional , jestem w planszy hidden valley ( tej z ciężarówkami jadących przez podziemia ). Jak do tej pory wszystki misje robiłem Silent Assasin a teraz mam mały problem. Czy ktoś mógłby dać wskazówkę jak przejść tę misję (przypominam najwyższy poziom trudności i zakończyć jako Silent Asasin) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...