venepl Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 phehe nie tylko moja jak widac... nie intela ->w piatek przesiadka na amd64 i nf4 wiec :D ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q3Jarz4b Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Dokladnie o to chodzi. A mamy dopiero wtorek a Ty znasz amd64, zapewne, tylko z obrazkow :P Jak juz sobie zamontujesz to w kompie to zrozumiesz, ze cooler za 150zl jest naprawde zbedny, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TANK26 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 venepl kupuj se chłodzenie za 150zł jeżeli 40stopni jest dla ciebie masakrystyczną temperaturą he he he Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 tak.... hehe z exttreem oc potrzebne bedzie.. mam zalozone juz radiatory pamieci grafy.. wszytko oblepione... mostek polnocny tesh... HYHY zobaczymy jak pojdzie plyte juz mam... aha apropo do kolegi q3Jarz4b mam drugiego amd w domu.. wiec troche sie znam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac11 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Wydaje mi się,że rozumiem kogoś kto pragnie absolutnej ciszy a jeszcze do tego dobrych wyników w podkręcaniu ,z wskazaniem na to pierwsze. U mnie naprawde temp. 38-43 stopnie jest do przyjęcia a chałas generowany przez wiatraczek BOX-owy jest niewielki -- więc po co wydawać siano??? p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 chlodzenie wodne kapl;tene bez jakichkolwiek porzerobek ile kosztuje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.A.G.I.K. Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Do płyty MSI K8T Neo2 Platinium jakie proponujecie chłodzenie na 3000+ Winchestera ? Ja mysle nad Pentagramem 100CU lub 120CU ( lecz niewiem czy wejdzie ) albo Zalmana 7700B ALCU ? chodzi Mi oto zeby jak najlepiej chłodził procek po podkręceniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 ja mam Thermatake CoolTower 112. Wiem, że dużo kosztuje ale ludzie kupują ZALMANY i jest OK. Nie powiem jestem więcej inż zadowolony w stresie na moim konfigu mam 42C(idle 35, 31 no o/c), z wszystkimi wemntami puszczonymi na minimum. Jest tak jak miało być cicho i stabilnie. Jak ktoś się boi zamontować taki ciężar to w podpisie mam link do mojej konfiguracji z fotkami jak to wygląda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) chlodzenie wodne kapl;tene bez jakichkolwiek porzerobek ile kosztuje?? Na poprzedniej stronie podałem ci koszty przykładowego zesawu chłodzienia wodą. Edytowane 25 Stycznia 2005 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 venepl ty i te twoje extreme OC , ROTFL , ty nie potrafisz odroznic poboru pradu procesora dzialajacego w technologi Q&Q od dzialajacego stresie bez Q&Q , jak masz juz jednego AMD w domu to sie znasz ?? pewnie masz go na socket A , no a s939 i socket A to prawie to samo prawda ?? ROTFL glowa peka jak sie czyta takie bzdury osob twojego pokroju i twojej arogancij ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 najpierw niech obetnie paznokcie, bo jego posty czyta się gorzej niż maile z centrali u mnie w firmie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q3Jarz4b Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 W momencie zmiany kompa na A64 (czekam juz tylko na DFI) sprzedaje wc bo stanie sie zupelnie zbedne. Niektorzy zrozumieja to potem, jak beda biedniejsi o te 200zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Ja kupiłem mojego w wersji OEM, więc i tak musiałem dokupić coś do chłodzenia. Najpierw Freezone Q80 Al-Cu - idle 31 stopni stress 38 stopni Trafiła sie okazja i zmieniłem na Freezona 100 Cu - idle 30 stopni i stress 36 stopni Ten pierwszy kosztuje koło 40-50 pln Ten drugi koło 90-100 pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 VerB phehehe... pisze szybko to dlatego.. poprostu ne mam czasu pisac jedngo posta 15 min :D apropo nie mam sa tylko s939 hyh... wiec widze jaka temperatura.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 a co powiecie o tym chlodzaeniu SCYTHE Samurai Rev.B ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 daj linka z nim :D zobaczymy co ciekawego... ojciec jedzie w niedziele do niemiec to chyba jakiegos zalmana i inne capne i zrobie test ogolny :) aha najpier wsparwdze jak sie kreci moj nowy amd64 pozniej pomysle o Wc bo 300 zl to troche duzo jak na chlodzenie czegos co nie nazywa sie prescot :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 nie pisz dwoch postow pod rzad baranie , uzyj opcij edytuj , nagle cie olsnilo i nie masz potrzeby chlodzic extremalnie czegos co nie jest prescotem ?? typowy dzieciak .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 VerB odnosze podobne wrazenie o tym ludku :P ;) :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) Typowe bla, bla, bla... a zglosil ktorys z Panow tego smarka moderatorom? Czy tylko jak przekupki na targu narzekacie? ;] Edytowane 26 Stycznia 2005 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 eeehhhh ludzie... no smieszne jest chyba to forum troche... skoro nie ma tu intelgietnych ludiz tylko : "smark "idota" "lamer"... TAK ODNOSICIE SIE DO WSZYTKOCH MLODSZYCH FORUMOWYCZOW?? " a moze pamietacie jak mieliscie 15 lat czy 17 jak was traktowali?? ehehhehe zapomnailem wtedy nuie bylo komputerow... no niestety malo obeznani z poprawnym zachowaniem i technologia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) eeehhhh ludzie... no smieszne jest chyba to forum troche... skoro nie ma tu intelgietnych ludiz tylko : "smark "idota" "lamer"... TAK ODNOSICIE SIE DO WSZYTKOCH MLODSZYCH FORUMOWYCZOW?? " a moze pamietacie jak mieliscie 15 lat czy 17 jak was traktowali?? ehehhehe zapomnailem wtedy nuie bylo komputerow... no niestety malo obeznani z poprawnym zachowaniem i technologia ;] 1239125[/snapback] :mur: :mur: :mur: :mur: nie no sory czytam sobie wszystkie posty i szczerze musze powiedziec ze sprawiasz ( przynajmniej dla mnie ) wrazenie dzieciaka, ktory sie dorwal do kompa kupionego przez rodziców i wydaje ci sie ze wszystko juz wiesz najlepiej. Forum nie jest śmieszne ...wszystko zalezy od tego jak sie zachowuja ludzie, jezeli niektórzy( bez urazy ) robia z siebie pośmiewisko to tak wychodzi... moge sie zalozyc ze nastepny twoj post bedzie w stylu:" Mo wlasnie jak sie ludzie zachowuja a wy sie zachowujecie....." Z tego co piszesz sam nie wiesz co chesz i co ci jest potzrebne ..ale wszystko wiesz ( wiem wiem troche glupio to brzmi ale nie mialem pomyslu jak to inaczej napisac :lol: ) a i jeszcze jedno blagam uzywaj opcji EDYTUJ i poprawiaj bledy jakie robisz bo tego sie nie da czytac az oczy bola..... :wink: Naczytałes sie ( albo i nie ) o A64 i musisz go miec, ublagales starych i ci powiedzieli ze kupia... Najzabawniejsze jest to ze zachowujesz sie jakbys wszystko wiedzial na temat s939 -moze i masz amd( kto cie tam wie )- ale slotA, socketA roznia sie nie tylko nazwa od s939 uwierz nam :wink: Edytowane 27 Stycznia 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...