dani_london Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) Witam!Mam okazje kupic nastepujace obudowy Antec-a Antec Solution SLK 3700 BQE za ok 300 zł Opis TU Antec Solution SLK 3700 AMB za ok 240 zł Opis TU Antec Sonata Midi Tower in Piano Black Trupower 380W Psu za ok 450 zł Opis TU Którą polecacie?Mam jeszcze pytanie odnośnie zasilaczy dołaczonych do tych obudów czy dadza rade na konfiguracji z opisu? Edytowane 24 Stycznia 2005 przez dani_london Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_london Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Nikt nic nie pisze wiec: są do kitu albo nikt takich nie używa???!!!Teraz tym bardziej nie wiem czy kupować :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Niestety jakies chwilowe problemy ze stronka komputronika (niby uaktualnienie robia). Ale jesli chodzi o budowe Anteca, taka w nieco przyblizonej cenie (drozsza, bo ok 380zl), to mi sie niesamowicie podoba Performance AMG 1000 Jakbym mial tylko kase to wybor by padl na ta wlasnie! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_london Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 No tak tyle tylko ,ża ta obudowa jest bez zasilacza a te ,które ja podalem są z PSU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Ooops. moj blad. Przepraszam, nie pomyslalem o podstawowej srawie. Sorki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_london Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Spoko, a co sadzisz o tych z tematu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_london Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 wszystkie te obudowy są dużo droższe niż ty piszesz więc nie wiem o ćo chodzi jakby, ale ja jestem napalony na tą (wersja "jajko", bo ta druga jak lodówka ) i tą bym brał na twoim miejscu (na swoim również )No wiem ze sa drozsze ale ja moge miec za taka cene jak napisałem ,wiedzialbys to gdybys przeczytal post dokladnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_london Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Kumpel ma, nie wiem skąd ale ważne ze tanie i chyba zapodam sobie Solution SLK 3700 BQE ....albo Sonate tylko nie mam porownania wiec jak ktos wie cos o tych obudowach prosze o info!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Z tych, ktore tu pokazales to ja bym bral chyba Solution w wersji czarnej, najbardziejmi sie z tych podoba... No ale przeciez to kwestia gustu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_london Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Czasami to kwestia gustu a czasami opini innych!W takich obudowach nie tylko wyglad jest wazny ale przede wszystkim funkcjonalnosc jakosc wykonania itp!To moje zdanie a ja chyba tez wybiore Solution czarną ale fajnie by bylo jakby sie wypowiedzieli uzytkownicy tych wlasnie bud!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Starczyloby jakbys poszukal opinii o chiefach midi. To praktycznie to samo. Ja sam w swoim drugim konfigu mam chiefa dragona bigtowera i jakosc wykonana jest b. dobra. Nie jest to poziom Cooler Mastera Stacker'a ale i tak to sa budy tip- top. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...