juzio Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 zainstalowałem sobie speedfan i pokazuje on mi: Temp 1 144*C Temp 2 27*C Temp 3 21*C mam duron 600MHz i mam dwa pytania: 1/ jaka powinna być standardowo temperatura takiego procesora? 2/ która temperatura pokazuje temperaturę procesora? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 na pewno nie pierwsza, nie było by procesora ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Hehe wygląda na to, że wszystkie coś przekłąmane są ale najbliżej jest ta środkowa:) Sprawdź organoleptycznie na rdzeniu i spróbuj inne programy. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) 1. trudno okreslic stardardowa poniewaz zalezy od chlodzenia :) alno na boxie powinno byc cos okolo 35* :) pozdrawiam Edytowane 24 Stycznia 2005 przez D@ve Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...