DareDevil Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 tak jak w temacie -S (v2.0); -S2; -S2G; -SL (v2.0) czym różnią się oprócz portów FireWire? i najważniejsze: jak z biosami do nich (z -S (v2.0) wiadomo :wink: ) a co z resztą? bo chyba biosy od zwykłej -S do reszty nie podejdą...a może? Prosze o pomoc. dzięki. pozdro. Ps. Prosze o szybką odpowiedź! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Nie patrz nawet na -S2, albo S2G, to syf, bierz tylko Ske albo jesli nie chcesz serillela to SL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 jeżeli zmieniasz tylko płyte a reszta twojego konfigu zostaje (dyski masz chyba ata) to wybierz NF7-SL to to samo co -S ale bez przejścówki serrilel i jest tańsza. co do biosów to są do -S -SL te same robone przez Merlina więc na dwie pozostałe płyty nawt nie patrz :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 jak na razie reszta zostaje (bo tą co mam to szrot :/) tak dyski na ATA ale w przyszłości zaopatrze się w SATA :) czy czymś jeszcze znaczącym róznią się -S i -SL ? dzieki za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Niczym więcej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 jak na razie reszta zostaje (bo tą co mam to szrot :/) tak dyski na ATA ale w przyszłości zaopatrze się w SATA :) czy czymś jeszcze znaczącym róznią się -S i -SL ? dzieki za odpowiedzi 1235209[/snapback] Szukajka nie gryzie - uzywaj jej zanim zadasz tak banalne pytanie :mur: Polecam lekture tego :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 @Dimek Dzięki, szukałem ale to przegapiłem (tymczasowo mam IE i szwankuje otwieranie stron :angry: ) dzięki za opowiedzi :D . Pozdro all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gralmi Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Nie chce otwierac nowego topiku a mysle o tej plycie w odmiani Abit Nf7-sl aby zastosowac w polaczeniu z ATHLON 1400MHZ (max fsb 266 1,75V) + ddr 400mhz. Bedzi chodzil ten procek na tej plycie? Pozniej planuje podmienic procka na Bartona Mobile. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Nie chce otwierac nowego topiku a mysle o tej plycie w odmiani Abit Nf7-sl aby zastosowac w polaczeniu z ATHLON 1400MHZ (max fsb 266 1,75V) + ddr 400mhz. Bedzi chodzil ten procek na tej plycie? Pozniej planuje podmienic procka na Bartona Mobile. 1236075[/snapback] a dlaczego miałby nie chodzić ? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natan33 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Bo to są czary-mary!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianek317 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 A nie pomyslales nad plyta AN7 :) ona teraz rzadzi w o/c :) pzdr!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenetiX Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 gdzie wyczytales ta bzdure AN7 teraz rzadzi nigdy nie rzadzila jak chcesz miec fsb 250-260 tylko abit NF7-S lub SL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 @GenetiX zeby mieć takie fsb trzeba mieć wypasione ramki B) spokojnie panowie, bez wojny prosze :wink: dużo zalezy od egzemplarza płyty i procka do krecenia, nie ma reguły. (nic nie bede polecał bo mój NF7-S jeszcze nie dotarł do mnie ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...