Skocz do zawartości
turtles5

Cpc Czyli Po Prostu Nie Wierze

Rekomendowane odpowiedzi

Taaa ..... cpc sie raczej do niczego sensownego nei nadaje. Mam dwuch kumpli, którzy sie nie za bardzo znają w tym temecie .... kupili własnie cpc. I co .... ? Obydwaj spalili kompy. Jednemu sie zapchała rurka w zasilaczu, coś tam pękło ... zalało zasilacz i spaliło bebchy. Drugiemu nie wiem dokładnie co ... ale chyba też stracił połowe kompa.

Takie zezstawy cpc to chyba są dla ludzi bardzo bogatych, którzy co miesiąc mogą sobie pozwolić na nowy komputer.

Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomnieliście o Zintegrowanych zestawach tejże firmy(waterbay), które składają się z kupy blaszek posklejanych na termogluta, lutowanej na pająka (pożal się Boże) elektroniki, przełączników działających wedle swego humoru oraz Pompy o wielkiej sile (AT-301)....woli :lol: dodatkowo położonej na bok żeby jej nie było zbyt łatwo. Wszystko spięte rurkami od kroplówek.

Co do ciszy:

4 miniaturowe (4cm) sunony wyją aż miło przypominając mi szlachetny urok Coolermastera X-Dream (kto go słyszał ten nie zapomni). Dodatkowo wyjąca 80-tka na tym czymś mającym być chłodnicą dodatkowo dopełnia uroku.

I ergonomia:

Prędzej schudnę niż ktoś napełni ten zestaw bez wylewania cieczy na wszystko wokół, choćby nawet używał strzykawki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi