mechl!k Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Mmmmmmmmmmmmmmmamy Cieeeeeee :ploom: :ploom: :ploom: :plom: 1237119[/snapback] A niech to.... :P Czyli nie ma 3 lvl?? Bo juz jak glupi latam myszka 1237130[/snapback] Jest... Czytaj poprzednią strone to załapiesz... Musisz znalezc (domysleć się) adresu URL... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) Czyli nie ma 3 lvl?? Bo juz jak glupi latam myszka Jak nie.. Jak wlasnie tam wszeldlem :cool: [sam zgadlem] Ale level 3 to masakra 8O :| ;] FastlY zjebales akcje :| :mur: Edytowane 26 Stycznia 2005 przez Ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Nie bijcie mnie ale trzeba dopisać pirackaplyta , nie wiem co autor miał na myśli ;] 1237134[/snapback] Byłem blisko.... No bo Winamp odczytywał z płyty - płyta została wyłożona i error... Można zobaczyc na liscie utwory z najnowszej produkcji a była tam włożona ich najstarsza cd.. EDIT: Można to jeszcze inaczej przemyśleć... Ich najnowsza płyta to własnie "Piracka Płyta" - i pierwszy singiel został zaznaczony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Dobra sorry, ur8an sam doszedłeś ?? Dobra 3 rozwiąż dam ci pifko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) A o co tutaj chodzi?????? Chodzi o 3 lvl Edytowane 26 Stycznia 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Byłem blisko.... No bo Winamp odczytywał z płyty - płyta została wyłożona i error... Można zobaczyc na liscie utwory z najnowszej produkcji a była tam włożona ich najstarsza cd.. EDIT: Można to jeszcze inaczej przemyśleć... Ich najnowsza płyta to własnie "Piracka Płyta" - i pierwszy singiel został zaznaczony... 1237144[/snapback] A ja znalazlem w googlach "Piracka Plyta" i lipa....ehh troche czasu zmarnowalem, ale znalazlem sam :lol: . No ale to bylo latwe, teraz lvl 3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Kolko i krzyzyk nie daziala :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Znow trzeba cos dopisac do url? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) Dobra sorry, ur8an sam doszedłeś ?? Dobra 3 rozwiąż dam ci pifko chyba cala krate :cool: fajny ten 3 level :roll: Tak,sam doszedlem... Bo zaczalem wpisaywac wszystko co z piratami... crack,warez itp itd :lol: EDIT: Wiesz co niechce tego piwa :lol: Zostaje na 3 lvl'u ;] B) Edytowane 26 Stycznia 2005 przez Ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 strona na 3 lvl nazywa sie alfabet, czyli trzeba wywniostowac jakies litery chyba z tych kratek, to jest jakis szyfr chyba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 tam gdzie te kropki som trzeba coś wpisać ale niewiadomo co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 A fotka nazywa sie obraz3a Moze z tego skorzystac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 To samo chcialem napisac Kaeres ;] Czytasz w myslach ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 można się zaj*** na tym 3 levelu :/ pojawiało się wam jakieś texty jak coś wpisywaliśćie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 o co chodzi z tym _, to mnie najbardize wkurza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 - może to jest minus jak minus to przeciwieństwo to +(plus) ale coś odwrotnego do n??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Pomalutku. Alfabet, obraz3a, literka N w kratkach Do czego sa kropki ? Plik nazywa sie niby obraz3a ale jak chce wyslac go poczta to nazwa jest alfabet.jpg Ta kreska to litera I czy nalezy ja traktowac w poziomie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Plik nazywa sie niby obraz3a ale jak chce wyslac go poczta to nazwa jest alfabet.jpgCzyli musi to byc celowo zrobione. Zapisalem obrazek i patrzylem z roznych perspektyw (czyt. obracalem go..) nic ciekawego nie znalzlem ;] Ta kreska to IMO "I" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 znalem kiedys szyfr wlasnie polegajacy na kropkach w kratkach, tylko nie mam tego jak pokazac, ale watpie zeby to bylo to :/ w pierwszej kratce sa skreslone pionowo 3 kółka, i jak sie wpisze w te kratki pokolei litery j,k,l,m,N,o,p,r,s to pionowo po prawej wychodzi LOS narazie tyle bo musze isc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Nie no alfabet morsa ! Kto zna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) Może to by było zbyt mądre i zbyt informatyczne : widziałem kiedyś takie zdjęcie, na którym zmienialko sie jasnośc i coś jeszcze i pojawiał sie inny rysunek :> ale pewnie o to tutaj nie chodzi ps. doda-elektroda ma wysokie iq może by ją zaprosić do tego :) alafet morsa : http://www.morze.akcja.pl/alfabet%20morsa.html Edytowane 26 Stycznia 2005 przez FastlY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) Mam na kartce spisane wszystkie oznaczenia :) tez o tym myslaelm ;] . = E - = T .. = I Tak jakos tam to wyglada :roll: Edytowane 26 Stycznia 2005 przez Ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Z alfabetu morsa wynika, ze N to -. -.. to "D" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 coś mi tu nie pasuja 2 kropki, tu są pionowe, a w morse'a nie ma takowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Ci co sie wpisywali rozwiazujac wszystkie obrazki sa dla mnie ponadprzecietnymi kolesiami ! Niesamowicie trudne zagadki. Chyba, ze sa standardowe i opieraja sie na jakims szablonie ? Jedynie co odkrylem to trzeba zmieniac link zwracajac uwage na obrazek, URL, nazwe obrazka, tytul obrazka, zrodlo. Ale zeby z tego cos wyszlo to trzeba miec leb jak sklep. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 do tego dojdzie że nie będe mógł w nocy dzisiaj spać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeGi Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) No nie mogę! Respekt dla ludzi którzy sami to rozwiązali! Edytowane 26 Stycznia 2005 przez VeGi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 a moze kolko i krzyzyk?;]]]] nie to chyba jakies zarty :D buahahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 ciekawe czy ma to jakas wartosc ale n-14 litera alfabetu x-24 t-_-20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 OMG miszi nienawidze cie za to :lol: Pol dnia spedzilem przed kompem , googlem itp zeby znalesc odpowiedz na 2lvl i dopiero teraz skumalem o co chodzi , nie moge uwierzyc ze rozwiazanie bylo takie proste :blink: Natomiast obecnie wymiekam przy 3 levelu , jedyne co znalazlem , to taki jakby slad po literze S w lewym rogu tej kartki (s wyglada jak wyblakle) moze to wam pomoze "mozgi" bo ja juz aktualnie wysiadam . Boshe tyle sie moj mozg juz dawno nie nameczyl :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...