chemiczny_ali Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Trudno powiedziec jak beda sie zachowywac ceny :rolleyes: Nikt nie jest wrozka :D Z tego co wiem najlepiej kupic kompa przed wakacjami cos w okolicach maja,czerwca wtedy ceny sa najnizsze :wink: Z informacji nVidii wiadomo ze w tym roku nie nalezy sie spodziewac nowego ukladu wiec ceny prawdopodobnie beda stabilne ale Ati chce wprowadzic nowy uklad chyba w okolicach wakacji tak wiec wtedy ceny moga sie nieco ruszyc :wink: Co do innych komponentow to mozna taj gdybac i gdybac i wcale nie musi sie to sprawdzic tak wiec chyba to nie ma sensu :wink: Na kompie zawsze stracisz tylko od Ciebie zalezy jak szybko Twoj komp bedzie tracil na wartosci a z czekaniem na nizsze ceny to mozna czekac i czekac ale chyba nie o to chodzi :wink: Kurcze ale sie rozpisalem :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beyblade Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 na razie dziękuję wszystkim. W przyszłym tygodniu dowiem się kiedy będę brał komputer, wtedy pogdybamy. Narazie do wzięcia zostawiam ten zestaw powyżej. Do zobaczenia za kilka dni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 gratuluje spostrzezenia... na pewno na tym na a64 3500+ z 6600 bedzie mial 2100 3d2k3.... polecamy zagladniecie na ORBa... nawet w 3d2k5 bedzie mial na dzien dobry kolo 3000 :) 1249830[/snapback] pisząc, że po oc uzyskałem o 50% więcej pkt. w 3dmarku 2003 chciałem zachęcić kolegę do podkręcenia swojej karty. po oc karty wydajność na pewno wzrośnie :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 1.Czemu hdd nie z samsunga? 2.Czemu ramy nie hynixy? 3.Na jakiej zasiłce to wisi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beyblade Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 pisząc, że po oc uzyskałem o 50% więcej pkt. w 3dmarku 2003 chciałem zachęcić kolegę do podkręcenia swojej karty. po oc karty wydajność na pewno wzrośnie :-P 1254144[/snapback] podkręcanie zostawię sobie na później. może kiedyś. Na pewno nie zaraz po kupnie kompa, nie chcę nic zepsuć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beyblade Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 1.Czemu hdd nie z samsunga? 2.Czemu ramy nie hynixy? 3.Na jakiej zasiłce to wisi? 1254201[/snapback] 1bo samsunga mam teraz i mam z nim złe doświadczenia :/ 2 a czemu nie? jeżeli są tańsze niż te moje to może być 3 zasiłka z obudowy. Dobry 350. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 podkręcanie zostawię sobie na później. może kiedyś. Na pewno nie zaraz po kupnie kompa, nie chcę nic zepsuć :D 1254699[/snapback] jeśli zachowasz ostrożność, na pewno nic nie zepsujesz :) nie ma się co obawiać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beyblade Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 ale będę musiał zainwestować w dodatkowe chłodzenie i znowu cena kompa wzrośnie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 ehh... zakupiłbyś radiatorki na pamięci, jakiś wentyl 80x80 i by wystarczyło. no i oprócz ceny wzrośnie także wydajność... i to znacząco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beyblade Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 jeszcze nie mam kompa, więc nie mówmy o kręceniu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traxit Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (edytowane) Mnie interesuje na jakim "dobrym 350W" zasilaczu chcesz to puscic!!! Wiesz nie chce byc zlym prprokiem ale jak nie zainwestujesz w dobra zasilke to caly ten sprzet dlugo nie pociagnie..... Pamietej zasilacz to podstawa w szczegolnie tak dobrym i enorgochlonnym sprzecie !!! A co do karty to bierz 6800 lub 6800GT w zaleznosci od funduszy !!! Na zwyklym 6800 teraz pograsz sobie bez problemu a jak ci nie bedzie juz wystarczal to odblokujesz potoki (jak sie da), lub w przypadku gdy beda one uszkodzone to ostro podkrecisz. (jakos sie zmusisz hehe.....):lol: Pozdrawiam!!! Edytowane 4 Lutego 2005 przez traxit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Beyblade Tak, od siebie dodam, że ten ModeCom z obudowy nie starczy, dlatego polecałem Ci kupić zasiłkę oddzielnie. Na pewno starczyłby na powiedzmy 6600 GT, ale nie z takim mocnym konfigiem więc radzę kupić Chiefteca, Tagana czy coś innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beyblade Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 jak zwykle proszę o linki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14429 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14428 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6068 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beyblade Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 chyba wezmę tego tagana 320, w końcu 239 złotych to nie majątek i jakoś się namówi starszych :P Czy wtedy będę miał pewność że praca kompa będzie bezawaryjna i obsłuży mi ten cały sprzęt?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beyblade Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 coś cisza ostatnio. Odpowiedzcie na pytanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 może ten 380 w osobiście wybrałbym tego 430w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Wszystkie zasilacze do ktorych linki podali koledzy poradza sobie z Twoim sprzetem :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beyblade Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 czyli nawet jak wezmę ten najtańszy to będzie wszystko ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Tak :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beyblade Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 też cię pozdrawiam, choć do nabijanie postów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 też cię pozdrawiam, choć do nabijanie postów :P :blink: Jakie nabijanie postow? Zadajesz pytanie,moze glupie i nie na temat ale zawsze :arrow: czyli nawet jak wezmę ten najtańszy to będzie wszystko ok?A ja odpowiadam :arrow: Tak :wink: pozdrawiamTak dziala forum :D ktos pyta ,a ktos odpisuje,a to czy odpisuje w pieciu zdaniach tworzac kwiecista wypowiedz czy odpowiada jednym slowem zalezy od tego jak bylo sformulowane pytanie :wink: Oops :oops: to znowu sobie nabilem posta :D pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcool Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Ze spadkami cen to moze byc roznie*, ale powinny jednak pujsc w dół ze wzgledu na mase nowych technologii *Daczego różne , np. DDR stalo w miejscu chyba ze dwa lata po czym spadlo o chyba 40 % w kilka tygodni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beyblade Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 tak więc mam góra pół roku czekania na nowy komp, zobaczymy jak zachowają się ceny i albo wezmę ten zestaw, albo minimalnie lepszy w tej samej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beyblade Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 zgłaszam się po długiej nieobecności. mam nadzieję, że dawna ekipa ludzi, która służyła mi pomocą znowu się tutaj pojawi. Może chociaż niektórzy znów posłużą mi radą. Tym razem do dyspozycji mam max 5000 złotych. Tamten zestaw chyba odchodzi w niepamięć, bo nie jest już taki dobry do gier. Proszę o złożenie kompa do 5000 zł bez monitora. Komp ma służyć wyłącznie do gier. w nowościach techniczynych jestem teraz zielony. nie wiem czy lepiej brać 2 karty graficzne czy jedną lepszą. Niedługo trochę się dokształcę i wrzucę własny zestaw. Na razie proszę Was o podanie zestawów do gier. Z góry dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) kup athlona x2 7800 GT lub GTX :P a reszta to podobnie jak w tym starym zestawie Edytowane 17 Września 2005 przez Sabo^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beyblade Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 w 5 tysiącach się nie zmieszczę. Ceny sprawdzałem na komputroniku. Chciałem jeszcze wziąć 2 gb ramu. Oto co wybrałem, a jeszcze dysk, obudowa i masa innych rzeczy. Nie da rady :-( Procesor: AMD Athlon 64 X2 3800+ BOX (Socket 939) - 1671.00 Płyta główna: Gigabyte GA-K8NF-9 nVidia nForce4 4x - 366.00 Pamięć RAM: PDP Patriot 2GB DDR 400MHz Dual CL 3 (2 x 1GB)-919.00 Karta graficzna: GeForce 7800 GT Gigabyte NX78T256V-B 256MB ViVO & DVI (PCI-E) 1649.00 Razem brutto: 4605.00 Jakieś inne propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejSnk Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) zgłaszam się po długiej nieobecności. mam nadzieję, że dawna ekipa ludzi, która służyła mi pomocą znowu się tutaj pojawi. Może chociaż niektórzy znów posłużą mi radą. Tym razem do dyspozycji mam max 5000 złotych. Tamten zestaw chyba odchodzi w niepamięć, bo nie jest już taki dobry do gier. Proszę o złożenie kompa do 5000 zł bez monitora. Komp ma służyć wyłącznie do gier. w nowościach techniczynych jestem teraz zielony. nie wiem czy lepiej brać 2 karty graficzne czy jedną lepszą. Niedługo trochę się dokształcę i wrzucę własny zestaw. Na razie proszę Was o podanie zestawów do gier. Z góry dzięki! 1653317[/snapback] kup athlona x2 7800 GT lub GTX :P a reszta to podobnie jak w tym starym zestawie 1653474[/snapback] w 5 tysiącach się nie zmieszczę. Ceny sprawdzałem na komputroniku. Chciałem jeszcze wziąć 2 gb ramu. Oto co wybrałem, a jeszcze dysk, obudowa i masa innych rzeczy. Nie da rady :-( Procesor: AMD Athlon 64 X2 3800+ BOX (Socket 939) - 1671.00 Płyta główna: Gigabyte GA-K8NF-9 nVidia nForce4 4x - 366.00 Pamięć RAM: PDP Patriot 2GB DDR 400MHz Dual CL 3 (2 x 1GB)-919.00 Karta graficzna: GeForce 7800 GT Gigabyte NX78T256V-B 256MB ViVO & DVI (PCI-E) 1649.00 Razem brutto: 4605.00 Jakieś inne propozycje? 1653811[/snapback] jak w komputroniku wychodzi 4605zł to w normalnym sklepie 4000zł ;) płytke może lepiej ASUSA A8N za około 400zł pamiatki moga byc karta też ale ja by wolał Winfasta procek do gierek to lepiej Intela nie żartuje :D a tak na serio to AMD 4000+ (San diego) za około 1750zł Edytowane 17 Września 2005 przez andrzejsnk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beyblade Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 powiedz czym ta płyta różni się od mojej i czemu karta Winfasta. Procki Intela są drogie, w takim przekonaniu żyję. Czemu ten model procesora, a nie ten x2? Czym się różnią te komponenty? Są lepsze? Jak tak to w czym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejSnk Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 powiedz czym ta płyta różni się od mojej i czemu karta Winfasta. Procki Intela są drogie, w takim przekonaniu żyję. Czemu ten model procesora, a nie ten x2? Czym się różnią te komponenty? Są lepsze? Jak tak to w czym? 1654243[/snapback] winfast poprostu lepsza firma.. :) ten model procesora poniewaz jest idealny do gierek to w zasadzie Fx53. A x2 sie nadaja dla grafika a nie do giercowania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...